Nacházíte se:  Úvod    Aktuality    Firemní zpravodajství    Společnost Brammer Czech oznámila jméno nového produktového specialisty

Společnost Brammer Czech oznámila jméno nového produktového specialisty

Publikováno: 24.4.2014
Rubrika: Firemní zpravodajství

Společnost Brammer Czech a.s., součást skupiny Brammer Group, celoevropského distributora průmyslového výrobního vybavení pro MRO (údržba, oprava, provoz), dnes oznámila, že na pozici „produktový specialista na ochranné pracovní pomůcky” nastoupil Daniel Oravec.

V rámci své pozice bude zodpovědný za identifikace možných rizik na pracovištích u zákazníka a nabídku vhodné ochrany na konkrétní aplikace. Jeho úkolem bude rovněž rozvoj oblasti ochranných pracovních pomůcek a pracovních oděvů.
V předcházejících letech Daniel získával manažerské zkušenosti v oblasti strategie prodeje, vytváření a realizace projektů a komunikace s obchodními partnery. Působil ve společnostech 3M Česko, K3 Sport a později byl ředitelem divize Protective Products ve společnosti MSM a následně obchodním ředitelem ve společnosti Tradelin. Zkušenosti má i v lektorské a poradenské činnosti.
Vystudoval strojní fakultu na Vysoké škole báňské v Ostravě. Hovoří anglicky, rusky, slovensky a pasivně polsky.
Pro více informací o nabídce produktů a služeb poskytovaných společností Brammer navštivte prosím www.brammer.cz.

Společnost Brammer je celoevropským distributorem průmyslového výrobního vybavení pro MRO (údržba, oprava, provoz). Do rozsáhlé nabídky produktů společnosti Brammer patří ložiska, produkty pro přenos mechanického výkonu (včetně převodovek a motorů), vzduchové komponenty, hydraulika, těsnění a průmyslová automatika i kompletní sortiment nářadí a nástrojů, spotřebního materiálu pro údržbu, a výrobků pro ochranu zdraví a bezpečnosti při práci.
Společnost Brammer je autorizovaným distributorem pro řadu předních světových značek, jako je např. SKF, NSK, Renold, Gates, Timken, Shaefer, Siemens, Simrit, Parker Hannifin, Oprtibelt, 3M, Gedore, Stahlwille, Stanley, Mitutoyo a Bosch. Dodává produkty velkým výrobcům, jako je např. Coca Cola Enterprises, Alcoa, Crown, Procter & Gamble, BMW, Cemex, Crown, Daimler AG, Dupont, Kraft Foods, Nabisco, PepsiCo a Smurfit Kappa, ale i řadě středních a menších lokálních výrobců.
Společnost zaměstnává více než 3 400 lidí ve více než 350 pobočkách v Rakousku, Belgii, České republice, Francii, Německu, Maďarsku, na Islandu, v Irsku, Itálii, Lucembursku, Nizozemí, Polsku, na Slovensku, ve Španělsku a ve Velké Británii. Akvizice společnosti Buck & Hickman přináší společnosti Brammer dalších 32 poboček.
Brammer měl v roce 2013 obrat překračující 651,9 mil. £ a nabízí přes 3 500 000 produktů více než 100 000 zákazníků.
Kombinací technické expertizy, špičkové logistiky dodavatelského řetězce, nákupu a řízení poskytovatelů třetích stran se společnosti Brammer prokazatelně daří šetřit svým zákazníkům peníze ve třech základních oblastech: snížení celkových pořizovacích nákladů, zlepšení celkové výrobní efektivity a snížení pracovního kapitálu.
Více informací naleznete na internetových stránkách společnosti www.brammer.biz

Publikace v oboru energetiky, strojírenství a stavebnictví k prodeji
 

Autor


NEJčtenější souvisejicí články (v posledních 30-ti dnech)

CO VŠE JSME ODVYSÍLALI ŽIVĚ Z MSV V BRNĚ! (66x)
Počátkem října 2017 se konal 59. ročník MSV v Brně. V rámci společného projektu Veletrhy Brno a portálů www.elektrika.tv...
Eaton oslavil ve výrobním závodě 100 let existence a změnil logo na svých produktech Eaton oslavil ve výrobním závodě 100 let existence a změnil logo na svých produktech (51x)
Eaton Elektrotechnika s.r.o. (dceřiná společnost Eaton Corporation), významný výrobce a distributor elektrotechnického z...
Předváděcí vůz ESAB opět vyjede na turné po České republice (40x)
Všichni zájemci mohou navštívit předváděcí vůz společnosti ESAB Vamberk, ve kterém bude možné se seznámit s novinkami a ...