Nacházíte se:  Úvod    Aktuality    Tiskové zprávy    Po transformaci vznikla společnost Framatome

Po transformaci vznikla společnost Framatome

Publikováno: 7.5.2018
Rubrika: Tiskové zprávy

Vážení čtenáři,

dovolte, abych Vás informoval, že společnost New NP, dceřiná společnost AREVA NP, založená jako součást našeho transformačního procesu, byla ke dni 1. ledna 2018 prodána skupině EDF (75,5%), Mitsubishi Heavy Industries (MHI - 19,5%) a Assystem (5%).

Zároveň dostala i nové jméno: Framatome.

Transformace naší společnosti se tím blíží k závěru a můžeme se plně zaměřit na budoucnost. Zároveň s novým jménem chceme znovu potvrdit, kdo jsme: známý a respektovaný hráč v jaderném průmyslu s jedinečnou, po desetiletí budovanou zkušeností s konstrukcí jaderných elektráren, s výrobou a dodávkou hlavních částí jejich primárních okruhů, s navrhováním a výrobou jaderného paliva, s dodávkou integrovaných systémů kontroly a řízení, a s poskytováním široké škály souvisejících služeb.

Stáváme se společností Framatome s jasnou ambicí: Být dodavatelem bezpečných a konkurenceschopných jaderných řešení, která přinášejí hodnotu našim zákazníkům a jsou celosvětovým standardem ve své oblasti.

Framatome zahrnuje 14 000 zkušených a zapálených profesionálů po celém světě, kteří navrhují a implementují vysoce výkonná řešení a poskytují kvalitní služby pro jaderný průmysl. Díky úsilí vynaloženému během posledních dvou let je Framatome finančně zdravou a perspektivní společností.

Svůj další rozvoj chceme budovat na základě pěti strategických předností: osvědčené a trvale budované odborné znalosti, efektivní a spolehlivé služby, agilní a flexibilní organizace, bezpečná a konkurenceschopná řešení, mezinárodní rozvoj.

Náš závazek se nemění. Chceme podávat excelentní výkon, poskytovat perfektní služby a přinášet tím užitek našim zákazníkům i dalším zainteresovaným stranám. To vše v plném souladu s regulačními požadavky na bezpečnost.

S přátelským pozdravem

Bernard Fontana,
CEO Framatome SAS

Publikace v oboru energetiky, strojírenství a stavebnictví k prodeji
 

Fotogalerie
Jaderná elektrárna Temelín (zdroj: ČEZ, a.s.)výroba v JETE v týdnu od 26.2. (Zdroj: ČEZ, a.s.)

NEJčtenější souvisejicí články (v posledních 30-ti dnech)

ArcelorMittal Ostrava zahájila výrobu nové oceli pro automobilový průmysl ArcelorMittal Ostrava zahájila výrobu nové oceli pro automobilový průmysl (64x)
ArcelorMittal Ostrava vyvinula a jako jediná v evropské části skupiny ArcelorMittal vyrábí ocel, která najde uplatnění p...
ZAT oznámil hospodářské výsledky, dále se chce zaměřit na vývoj inteligentních systémů (43x)
Společnost ZAT, dodavatel inteligentních systémů řízení pro energetiku a průmysl, zveřejnil své hospodářské výsledky za ...
Jádro přitahuje stále více návštěvníků. Jadernou Elektrárnu Temelín navštívilo loni rekordních 26.875 návštěvníků. (39x)
Informační centra (IC) jaderných elektráren Dukovany a Temelín shlédlo v roce 2007 dohromady 55.693 návštěvníků, což je ...