Nacházíte se:  Úvod    Teplárenství    Personální změny ve skupině MVV Energie CZ

Personální změny ve skupině MVV Energie CZ

Publikováno: 6.10.2016
Rubrika: Teplárenství

Novým členem představenstva Teplárny Liberec, a.s. a současně také místopředsedou představenstva společnosti TERMIZO a.s. se s účinností od 1. října 2016 stal Petr Heincl. V obou společnostech bude řídit resort technika a provoz. K témuž datu byl ve společnosti IROMEZ s.r.o. do funkce jednatele zvolen Ing. Pavel Rychetský, který společnost povede spolu se stávající jednatelkou Mgr. Ing. Hanou Zíkovou.

Petr Heincl působí ve skupině MVV Energie CZ již od roku 2003. V současné době je jednatelem společnosti CTZ s.r.o. v Uherském Hradišti a místopředsedou představenstva v Zásobování teplem Vsetín a.s. Absolvoval SPŠ elektrotechnickou v Mohelnici, obor Silnoproudá elektroenergetika a Energetický institut při SEI Ostrava.

Pavel Rychetský do MVV přichází ze společnosti Jihlavské kotelny, kde působil od roku 2001 a posledních šest let pracoval na pozici vedoucího technického úseku. Vystudoval elektrotechnickou fakultu na ČVUT v Praze, obor Elektrické stroje, přístroje a pohony a dále také obor Silnoproudá elektrotechnika.

Publikace v oboru energetiky, strojírenství a stavebnictví k prodeji
 

Autor


NEJčtenější souvisejicí články (v posledních 30-ti dnech)

Červený mlýn akumuluje teplo již pro 17 tisíc domácnostíČervený mlýn akumuluje teplo již pro 17 tisíc domácností (39x)
Největší systém akumulace tepla do horké vody mají v tuzemsku nyní k dispozici Teplárny Brno na svém provoze Červený mlý...
Nový progresivní způsob přepravy a vykládky uhlí v elektrárně ChvaleticeNový progresivní způsob přepravy a vykládky uhlí v elektrárně Chvaletice (34x)
Chvaletická elektrárna byla vybudována v letech 1973 – 1979 v místech bývalého pyritového dolu. Celkový instalovaný výko...
Modernizace teplárny Zelená louka: Ekologizace energetického zdroje s využitím fluidního spalování a OZE – I. etapaModernizace teplárny Zelená louka: Ekologizace energetického zdroje s využitím fluidního spalování a OZE – I. etapa (33x)
Teplárna závodu Synthesia, a.s. "Zelená louka" zahájila provoz v letech 1953 a 1954. Je provozována celoročně a spolu s ...