Nacházíte se:  Úvod    Aktuality    INTERATOMENERGO v ČR

INTERATOMENERGO v ČR

Publikováno: 18.3.2009, Aktualizováno: 16.4.2009 12:24
Rubrika: Aktuality

Ve dnech 23. až 27. března 2009 proběhne v Luhačovicích mezinárodní setkání INTERATOMENERGO pod záštitou firem Škoda-Jaderné strojírenství, a.s. Plzeň a MSA, a.s. Dolní Benešov. INTERATOMENERGO je mezinárodní hospodářské sdružení se sídlem v Moskvě, které organizuje kooperaci výroby a dodávek zařízení a zároveň poskytuje technickou podporu v oblasti jaderné energetiky.
 

Tato konference s hojnou mezinárodní účastí nabývá na významu právě v současné chvíli, kdy si ještě zřetelně vzpomínáme na obavy spojené se zastavením dodávek plynu z Ruské federace přes území Ukrajiny. Tato událost nám ukázala, že není strategicky vhodné spoléhat se pouze na jeden zdroj energie. Jaderný průmysl je jedním z řešení, se kterým má Česká republika už mnoholetou zkušenost.
Pořádání této mezinárodní konference INTERATOMENERGO je poctou pro Českou republiku a zároveň příležitostí k získání nejnovějších informací v otázce jaderné energetiky. Součástí této konference bude dne 26.3.2009 jednodenní výjezdní zasedání a prohlídka prostor MSA, a.s. Dolní Benešov, výrobce průmyslových armatur pro jadernou energetiku, která bude spojena s přijetím konzula RF v Ostravě p. Alešem Zedníkem a starostou Dolního Benešova p. Martinem Štefkem. V případě zájmu kontaktujte Kateřinu Bartošovou na tel. čísle 553 881 229 do pátku 20.3.2009.
 

Publikace v oboru energetiky, strojírenství a stavebnictví k prodeji
 

Autor


NEJčtenější souvisejicí články (v posledních 30-ti dnech)

Prodej ostravské hutě dokončen. ArcelorMittal Ostrava se změní na Liberty Ostrava (42x)
Skupina ArcelorMittal dnes dokončila prodej ostravské huti, kterou se souhlasem Evropské komise koupila skupina Liberty ...
Spustili jsme novou podobu webových stránek! (32x)
Vážené čtenářky a čtenáři časopisu ALL FOR POWER, po více než 10 letech se od roku 2020 změnila tvář on-line verze naše...
HANNOVER MESSE 2013 (8. - 12. dubna) Industrial Automation 2013 - celá paleta automatizační techniky na jednom místě (32x)
– Sítě IT a energetická účinnost v centru pozornosti – Robotizace a automatizace procesů – magnet pro...