Nacházíte se:  Úvod    Technologie, materiály    Hilti montážní systém MI - Systém pro pomocné ocelové konstrukce

Hilti montážní systém MI - Systém pro pomocné ocelové konstrukce

Publikováno: 13.1.2014, Aktualizováno: 5.2.2014 15:22
Rubrika: Technologie, materiály

Společnost Hilti je na českém stavebním trhu známá především jako výrobce a dodavatel produktů pro klasické stavebnictví. Na světovém trhu je ovšem velká produktová divize zaměřená na dodávky upevňovací techniky a aplikacemi pro energetický a zpracovatelský průmysl.

Celý článek (autoři: Ing. Vratislav Valenta, Karel Javorek, Hilti ČR, spol. s r.o.) je ke stažení v náhledovém formátu zde. Předplatné časopisu All for Power je možné zde. V elektronické podobě je možné si časopis prohlédnout zde.

Hilti assembly system MI - System for Auxiliary Steel Structures

Hilti is a company on the Czech construction market known above all as a producer and supplier of products for classic construction work. Of course, the big production division specialises in delivery of anchoring technology and applications for the energy and processing industry.

Закрепляющая техника для трубопроводов и технического оборудования

Компания Hilti на чешском строительном рынке известна прежде всего как производитель и поставщик оборудования для классического строительства. На мировам рынке фирма нацелена на поставки закрепляющей техники для трубопроводов и оборудования для энергетической и обрабатывающей промышленности.

 

Mediální partneři rubriky Technologie, materiály:

    

Publikace v oboru energetiky, strojírenství a stavebnictví k prodeji
 

Autor

Související články


NEJčtenější souvisejicí články (v posledních 30-ti dnech)

ArcelorMittal Ostrava investovala 200 milionů do modernizace středojemné válcovny. Jako jediná v ČR bude vyrábět speciální závitové tyče pro stavební sektorArcelorMittal Ostrava investovala 200 milionů do modernizace středojemné válcovny. Jako jediná v ČR bude vyrábět speciální závitové tyče pro stavební sektor (58x)
ArcelorMittal Ostrava investovala 200 milionů korun do modernizace své středojemné válcovny a zahajuje výrobu unikátního...
Systém pro omezení klenbování štěpky v zásobníku uhlí v Elektrárně HodonínSystém pro omezení klenbování štěpky v zásobníku uhlí v Elektrárně Hodonín (42x)
V roce 1997 byla v Elektrárně Hodonín dokončena výstavba dvou fluidních kotlů (každý o výkonu 170 t/h páry). Vzhledem ke...
Technická průvodka kompletní obnovy Elektrárny Tušimice II (39x)
Vzhledem ke skutečnosti, že převážná část rozhodujících technologických zařízení Elektrárny Tušimice II se blíží k hrani...