Nacházíte se:  Úvod    Aktuality    HANNOVER MESSE 2013 (8. - 12. dubna): Digital Factory – v centru IT ´integrovaného průmyslu´ – Významné firmy trhu se již přihlásily

HANNOVER MESSE 2013 (8. - 12. dubna): Digital Factory – v centru IT ´integrovaného průmyslu´ – Významné firmy trhu se již přihlásily

Publikováno: 24.2.2013
Rubrika: Aktuality

Mezinárodní vedoucí veletrh Digital Factory dále upevní své postavení celosvětové výstavní akce pro integrované procesy a řešení IT silnou prezentací v hale č. 7. Své produkty, řešení a inovace představí přední firmy trhu v oblastech PLM a MES, kromě jiných společnosti Dassault Systèmes, EPLAN a SolidWorks, MPDV, PSIPENTA a PROXIA. Veletrh Digital Factory se tak stane centrem IT na veletrhu HANNOVER MESSE, jehož zvýrazněným tématem bude v příštím roce „Integrated Industry“. Vystavující podniky představí v rámci výstavy Digital Factory veškeré nástroje IT, které jsou nutné pro integrované průmyslové procesy.

„Digital Factory je srdcem centra IT na veletrhu HANNOVER MESSE. Kdo chce vědět, jak optimalizovat a lépe integrovat procesy a jaké nástroje jsou k tomu nutné, nalezne zde odpovědi na své otázky a příslušné partnery,“ říká Oliver Frese, ředitel veletrhu HANNOVER MESSE ve veletržní správě Deutsche Messe AG.
Rozhraní mezi ´Průmyslovými IT´ v hale č. 8 a fórem průmyslových IT umožňuje ještě větší propojení firemních IT a automatizačních IT a zaměření na témata budoucnosti. ´Industrial IT-Forum´ společně organizují VDMA a ZVEI. Jedním jeho stěžejním tématem bude koncepce ´Průmysl 4.0 - Industrie 4.0´.
Hlavními tématy mezinárodního vedoucího veletrhu integrovaných procesů a řešení IT jsou integrace procesů a mezioborový vývoj produktů. Akce je přitažlivá svou jedinečností: Stěžejní témata CAx, PLM, MES, ERP a Rapid Prototyping představí komplexně a v celosvětovém srovnání přední nabízející firmy pouze na veletrhu Digital Factory.

Nový společný stánek: Fórum CAE
Novinkou programu přehlídky Digital Factory je společný stánek fóra CAE. Odborníci v oblasti simulace jako inženýrské kanceláře, firmy vyvíjející software a systémy jakož i poskytovatelé služeb ukážou na pracovištích na stánku a na velkoplošné obrazovce na pódiu praktické aplikace řešení v oblasti numerické simulace. Tím Digital Factory posílí v rámci průmyslových IT ústřední téma - simulaci a výpočty.

Etablované mimořádné přehlídky v rámci Digital Factory
Již počtvrté probíhající přehlídka Technology Cinema 3D v příštím roce ukáže pod heslem „Workplace of the Future“, jak „Highend 3D-vizualizace“ v budoucnu změní pracoviště v konstrukci a ve výrobě.

Náplň 5. zasedání MES určují špičkové svazy německého průmyslu: NAMUR, VDI, VDMA a ZVEI. Ve středu a ve čtvrtek odprezentují firmy své zprávy z praxe o úspěšné implementaci MES. Tématy zpráv budou diskrétní výroba a spojité technologické procesy. Návštěvníci mohou zasedání MES navštívit zdarma.

O veletrhu HANNOVER MESSE 2013
Nejvýznamnější světová událost technologií se uskuteční 8. - 12. dubna 2013 v Hannoveru. Veletrh HANNOVER MESSE 2013 je spojením jedenácti předních veletrhů na jednom místě: Industrial Automation, Motion, Drive & Automation, Energy, Wind, MobiliTec, Digital Factory, ComVac, Industrial Supply, SurfaceTechnology, IndustrialGreenTec a Research & Technology. Hlavními tématy veletrhu HANNOVER MESSE 2013 jsou průmyslová automatizace a IT, energetické technologie a technologie pro životní prostředí, technika pohonu a fluidní technika, průmyslové subdodávky, výrobní technologie a služby, výzkum a vývoj. Partnerskou zemí veletrhu HANNOVER MESSE 2013 je Rusko.

Publikace v oboru energetiky, strojírenství a stavebnictví k prodeji
 

Autor


NEJčtenější souvisejicí články (v posledních 30-ti dnech)

V. Mezinárodní energetické regulační fórum (56x)
Společnost Arthur D. Little si Vás dovoluje pozvat na V. Mezinárodní energetické regulační fórum, které proběhne 26. bře...
Spustili jsme novou podobu webových stránek! (43x)
Vážené čtenářky a čtenáři časopisu ALL FOR POWER, po více než 10 letech se od roku 2020 změnila tvář on-line verze naše...
ČEB podpořila významný zahraniční projekt skupiny CSG, unikátní výcvikové centrum pilotů na Slovensku (42x)
Česká exportní banka (ČEB) se podílí na financování výstavby výcvikového centra pro letový a pozemní personál vrtulníkov...