Nacházíte se:  Úvod    Teplárenství    Doprava surovin do kotlů K1 a K2

Doprava surovin do kotlů K1 a K2

Publikováno: 13.5.2013
Rubrika: Teplárenství

Společnost ENVIRMINE-ENERGO, a.s. je subdodavatelem generálního dodavatele stavby TENZA, a.s. v rámci zakázky „Rekonstrukce kotlů K1 a K2 s využitím prvků fluidní techniky“ v Teplárně Strakonice. Předmětem zakázky jsou projekční a inženýrské práce na zařízení pro dopravu surovin z provozních zásobníků do vstupních násypek kotlů K1 a K2. Součástí zajištění zakázky je výroba, dodávka a montáž zařízení vnitřního hospodářství uhlí, biomasy, vápence a inertního materiálu a dále zařízení pro dopravu, dávkování a míchání surovin před vstupem do kotle.

Celý článek (autor: Ing. Miloš Plíhal, ENVIRMINE-ENERGO, a.s.) je ke stažení v náhledovém formátu zde. Předplatné časopisu All for Power je možné zde. V elektronické podobě je možné si časopis prohlédnout zde.

Transport of raw materials to K1 and K2 boilers
ENVIRMINE-ENERGO, a.s. is a subcontractor of the general contractor TENZA, a.s. for the project "Reconstruction of K1 and K2 Boilers Using Elements of Fluidized Bed Technology" in Teplárna Strakonice. The subject of the contract involves designing and engineering work on equipment intended for the transport of raw materials from storage tanks to the inlet hoppers of K1 and K2 boilers. The contract also includes manufacture, delivery and installation of internal management for coal, biomass, limestone and inert materials and equipment for the transport, dosage and mixing of raw materials upstream of boiler inlet.

Транспортировка сырья к котлам К1 и К2
Компания "ENVIRMINE-ENERGO, a.s." является субпоставщиком генераального подрядчика строительства "TENZA, a.s." в рамках заказа "Реконструкция котлов К1 и К2 с использованием элементов "кипящей техники" на теплостанции Страконице. Предметом заказа стала проектная и инженерная рботы над оборудованием для трнаспортировки сырья из рабочих бункеров до загрузочного бункера (воронки) котлов К1 и К2. Составная часть выполнения заказа - это производство, поставка и монтаж оборудования внутреннего хозяйтва: угля, биомассы, известняка, инертного материала и далее - оборудование для транспортировки, дозировки и смешивания сырья перед отправкой в котёл.

Publikace v oboru energetiky, strojírenství a stavebnictví k prodeji
 

Autor


NEJčtenější souvisejicí články (v posledních 30-ti dnech)

Možnosti udržení malých teplárenských soustav (36x)
Autor v článku popisuje důvody stále častějšího odpojování objektů od systému centrálního zásobování teplem a přibližuje...
Červený mlýn akumuluje teplo již pro 17 tisíc domácnostíČervený mlýn akumuluje teplo již pro 17 tisíc domácností (31x)
Největší systém akumulace tepla do horké vody mají v tuzemsku nyní k dispozici Teplárny Brno na svém provoze Červený mlý...
Modernizace teplárny Zelená louka: Ekologizace energetického zdroje s využitím fluidního spalování a OZE – I. etapaModernizace teplárny Zelená louka: Ekologizace energetického zdroje s využitím fluidního spalování a OZE – I. etapa (28x)
Teplárna závodu Synthesia, a.s. "Zelená louka" zahájila provoz v letech 1953 a 1954. Je provozována celoročně a spolu s ...