Nacházíte se:  Úvod    Aktuality    Tiskové zprávy    ČEB nabízí exportérům pomoc a zvýhodněné podmínky

ČEB nabízí exportérům pomoc a zvýhodněné podmínky

Publikováno: 19.3.2020
Rubrika: Tiskové zprávy

Česká exportní banka (ČEB) v době virové pandemie poskytuje klientům veškeré služby v plném rozsahu a ve spolupráci s exportní pojišťovnou EGAP nyní nabízí finanční produkty a služby za zvýhodněných podmínek. ČEB je připravena pomoct všem exportérům, bez ohledu na velikost firmy, poskytnutím produktů, které podpoří vývoz českého zboží do zahraničí:

Předexportní financování – pokud začínáte připravovat výrobu pro exportní zakázku, ale potřebujete prostředky na nákup materiálu, pořízení nového stroje a vybavení nebo pokrytí mzdových nákladů.

Financování vašeho zahraničního odběratele – poskytneme úvěr i Vašim zahraničním odběratelům, kteří mají zájem o Vaše výrobky a služby a hledají vhodnou formu financování pro jejich nákup.

Odkup pohledávek – pokud potřebujete snížit objem pohledávek v účetní bilanci, zvýšit likviditu bez nutnosti čerpání dalšího úvěru nebo prodloužit Vašim odběratelům splatnost pohledávek.

Bankovní záruky – nabízíme řadu záručních produktů, které Vám pomou např. uvolnit cash-flow při nákupu zásob od Vašich zahraničních dodavatelů nebo v případě, kdy nechcete čekat na poslední část platby za Vámi dodané zboží (tzv. zádržné) a rádi byste dostali zaplacenou celou částku hned.

Zaměstnanci ČEB jsou k dispozici na svých telefonních číslech i mailových adresách. V nutných případech – pokud to podmínky dovolí – jsou možná i osobní jednání.

 

Zdroj hlavní fotografie: Pixabay.com

Publikace v oboru energetiky, strojírenství a stavebnictví k prodeji
 

Autor


NEJčtenější souvisejicí články (v posledních 30-ti dnech)

ArcelorMittal Ostrava zahájila výrobu nové oceli pro automobilový průmysl ArcelorMittal Ostrava zahájila výrobu nové oceli pro automobilový průmysl (70x)
ArcelorMittal Ostrava vyvinula a jako jediná v evropské části skupiny ArcelorMittal vyrábí ocel, která najde uplatnění p...
Padlo konečné investiční rozhodnutí o mořské části plynovodu South Stream (43x)
Na včerejší schůzce v italském Milanu projednalo představenstvo společnosti South Stream Transport klíčové záležitosti t...
ZAT oznámil hospodářské výsledky, dále se chce zaměřit na vývoj inteligentních systémů (42x)
Společnost ZAT, dodavatel inteligentních systémů řízení pro energetiku a průmysl, zveřejnil své hospodářské výsledky za ...