Nacházíte se:  Úvod    Aktuality    Lidé-Věci-Události    Aplikace právních předpisů pro požární bezpečnost staveb, od požadavků stavebního práva po realizaci a užívání staveb

Aplikace právních předpisů pro požární bezpečnost staveb, od požadavků stavebního práva po realizaci a užívání staveb

Publikováno: 15.5.2015
Rubrika: Lidé-Věci-Události, Tiskové zprávy

7. odborná konference s mezinárodní účastí nazvaná Aplikace právních předpisů pro požární bezpečnost staveb, od požadavků stavebního práva po realizaci a užívání staveb, kterou pořádá Profesní komora požární ochrany, se bude konat 9. a 10. června 2015 v hotelu Sladovna (Černá Hora 3/5, okres Blansko). Na programu bude diskuze na téma změn v předpisechstavebního práva,nového občanského zákoníku,zákona o požární ochraně,vyhlášky o požární bezpečnosti staveb a vyhlášky o požární prevenci.

Odborný program konference poskytuje ucelený přehled legislativních povinností souvisejících s požární ochranou budov od stavebního záměru až po jejich užívání. Zabývá se dopadem nového Občanského zákoníku do oblasti stavebního práva a souvisejícími změnami předpisů v oblasti stavebního práva a požární ochrany, odpovědností a pravomocí osob podílejících se na jednotlivých fázích výstavby a užívání budov. Pozvánku, přihlášku a organizační pokyny je možno si stáhnout na adrese http://www.komora-po.cz/article.php?id=1878 .

„Předpokládaná účast na této konferenci je více než 200 odborníků v oblasti požární ochrany staveb, zástupců výrobců, autorů požárně bezpečnostních řešení, servisních firem a dalších odborníků v oboru. Organizátoři umožňují také využít možnost prezentace svých výrobků a služeb na této konferenci a oslovit nové potenciální zákazníky," uvedla Helena Pekarová, 1. Viceprezidentka Profesní komora požární ochrany.

Pozvánka

Organizační pokyny

Přednášející

Kontakt: Profesní komora požární ochrany, Kolčavka 5, 190 00 Praha 9, e-mail: kancelar@komora-po.cz, web: www.komora-po.cz, mobil: +420 777 757 675. 

 

 

 

 

Publikace v oboru energetiky, strojírenství a stavebnictví k prodeji
 

Autor


NEJčtenější souvisejicí články (v posledních 30-ti dnech)

Energetici zvolili nejlepším fyzikářem pedagoga z Českých Budějovic. Získal titul ČEZ Ámos a exkurzi pro celou svou tříduEnergetici zvolili nejlepším fyzikářem pedagoga z Českých Budějovic. Získal titul ČEZ Ámos a exkurzi pro celou svou třídu (69x)
O tomto víkendu byla v Praze završena anketa Zlatý Ámos 2014, která již dvacet let volí a oceňuje nejoblíbenější pedagog...
Michal Enžl: Do energetiky se tlačí i firmy, které nemají s tímto oborem žádné zkušenosti (63x)
Do energetiky se tlačí i firmy, které nemají s tímto oborem žádné zkušenosti. I na toto téma hovořili s Michalem Enžlem ...
Jádro přitahuje stále více návštěvníků. Jadernou Elektrárnu Temelín navštívilo loni rekordních 26.875 návštěvníků. (44x)
Informační centra (IC) jaderných elektráren Dukovany a Temelín shlédlo v roce 2007 dohromady 55.693 návštěvníků, což je ...