Nacházíte se:  Úvod    Aktuality    Zajímavosti    XXV. Energetická konference EuroPOWER – nejdůležitější akce v oblasti energetiky v Polsku

XXV. Energetická konference EuroPOWER – nejdůležitější akce v oblasti energetiky v Polsku

Publikováno: 27.2.2017
Rubrika: Zajímavosti

Energie je stále více všudypřítomná. Jedná se o velmi široký pojem, a také velmi rozsáhlé téma k diskusi. Již 5. a 6. dubna 2017 v průběhu XXV. ročníku Energetické konference EuroPOWER budou mít klíčoví představitelé odvětví energetiky opět možnost zúčastnit se diskuse o aktuálních problémech, se kterými se odvětví energetiky potýká. Akce se bude konat v hotelu Westin ve Varšavě. 

Minulé ročníky byly důkazem toho, že Konference EuroPOWER odpovídá na potřeby a výzvy, které se v polské energetice objevují. Konference se účastní rozhodující činitelé na celostátní úrovní, aktéři ze samosprávy a význační odborníci v oblasti energetiky, a díky tomu se jedná o nejdůležitější akci v oblasti energetiky na takové úrovni a odbornosti v Polsku. Konference se bude věnovat změnám, ke kterým na trhu dochází, a novým trendům. Také se budeme snažit společně sestavit modely podnikání, které umožní realizaci platných strategií a dynamický rozvoj polské energetiky.

„Konference EuroPOWER je jednou z nejdůležitějších akcí mezi konferencemi konanými v Polsku. Tato konference je velmi zajímavá, jelikož konfrontuje různé pohledy na otázky týkající se energetiky, jaké mají zástupci velkých firem, vlády a dodavatelů technologií. Konference je ukazatelem rozdílů mezi vývojem na trhu v regionálním měřítku. Diskuse, které na konferenci EuroPOWER probíhají, poskytují také hodnotné zkušenosti pro rozhodující aktéry i pro účastníky trhu. Takovéto sdílení zkušeností a názorů je v současném odvětví moderní energetiky, které se dynamicky mění, velmi důležité,” uvedl Piotr Woźniak, předseda představenstva, Polskie Górnictwo Naftowe i Gazownictwo.

Garantem odborné úrovně konference je Programového výboru, jehož předsedou je dr Leszek Juchniewicz. Členy výboru jsou mj.:

  • Eryk Kłossowski - předseda představenstva, PSE Polskie Sieci Elektroenergetyczne
  • Piotr Adamczak - člen představenstva pro obchodní záležitosti, Enea S.A.
  • Filip Grzegorczyk - předseda představenstva, TAURON Polska Energia
  • Jacek Głowacki - místopředseda představenstva, Grupa Polenergia S.A.
  • Igor Wasilewski - předseda představenstva, PERN
  • Andrzej J. Piotrowski - zástupce státního tajemníka, Ministerstvo energetiky
  • Piotr Woźniak - předseda představenstva PGNiG SA

Vrcholem prvního dne XXV. ročníku Energetické konference EuroPOWER bude gala večer „Lídři odvětví energie a výroby”, který se bude konat dne 5. dubna 2017 v hotelu Westin ve Varšavě. V jeho průběhu budou vyznamenány osobnosti, události a firmy, které mají pozitivní vliv na vývoj odvětví a přispívají k růstu konkurenceschopnosti polských firem a ekonomiky. Nezávislá porota udělí ocenění v následujících kategoriích:

  • Osobnost roku
  • Výrobce roku
  • Obchodník roku
  • Dodavatel řešení pro odvětví energetiky
  • Inovace roku
  • Společenská odpovědnost v podnikání

Další informace o konferenci naleznete na stránkách www.konferencjaeuropower.pl

Publikace v oboru energetiky, strojírenství a stavebnictví k prodeji
 

Autor


NEJčtenější souvisejicí články (v posledních 30-ti dnech)

Ochranný nátěr pro extrémní podmínkyOchranný nátěr pro extrémní podmínky (344x)
Ochrana životního prostředí již dlouho není tématem pouze ekologických sdružení a občanských spolků, ale stala se celosp...
Rekonstrukce v Dlouhých stráních míří do fináleRekonstrukce v Dlouhých stráních míří do finále (51x)
Přečerpávací elektrárna Dlouhé stráně v Jeseníkách, známá mnohými rekordy, se brzy bude moci pochlubit další technickou ...
Význam metod verifikace a validace výsledků z CFD analýz při výpočtech vibrací vyvolaných prouděním pro návrh zařízení na výměnu tepla (41x)
Vibrace vyvolané prouděním (flow-induced vibration) mohou způsobovat velké problémy u zařízení na výměnu tepla, jakými j...