Nacházíte se:  Úvod    Aktuality    Lidé-Věci-Události    World Nuclear Exhibition 2018

World Nuclear Exhibition 2018

Publikováno: 12.4.2018
Rubrika: Lidé-Věci-Události

World Nuclear Exhibition (WNE), nejvýznamnější akce pro odborníky z celé oblasti civilního jaderného průmyslu, se koná již za tři měsíce, ve dnech 26. - 28. června 2018. Pro pohodlí návštěvníků, zvláště těch, kteří cestují odjinud než z Francie, se veletrh WNE bude konat na severním pařížském výstavišti Villepinte v hale 7, které je situované 15 minut od letiště Charles de Gaulle a snadno přístupné z centra Paříže rychlovlakem RER. Třetí ročník veletrhu se zaměří na novou éru jaderné energetiky. Veletrh se uskuteční na ploše 25 350 m2 a očekává se návštěvnost více než 20 000 návštěvníků z celého světa, což znamená, že akce meziročně roste.

Excelence sektoru jaderné energetiky - nová éra

WNE 2018 ocení poslední nejnovější poznatky oboru z celého světa, včetně networkingu o reaktorech III. generace, spuštění velkých projektů údržby a dekonstrukce, nových technologií.

WNE se poprvé zaměří na čtyři konkrétní témata:

  • Malé modulární reaktory (SMR)
  • Pokročilé reaktory (generace IV. a vyšší)
  • Digitalizace

Vyřazení z provozu a dekonstrukce (D&D)

Tyto čtyři témata budou předmětem diskusí během přestávek na oběd (SMRs a pokročilé reaktory - IV. generace a vyšší). Prohlídky s průvodcem (digitalizace a D & D) se uskuteční ve středu 27. a ve čtvrtek 28. června.

Zaměřeno na inovace

Startup Planet bude zaměřovat pozornost na mladé společnosti, které obohacují odvětví tím, že posilují špičkovou úroveň a konkurenceschopnost a vytvářejí jaderný průmysl zítřka prostřednictvím inovací, tvůrčího potenciálu a dynamického přístupu.

Bohatý program

3 dny nabité panelovými diskuzemi, semináři pro vystavovatele, novými nabídkami, prohlídkami s průvodcem, networking a schůzkami B2B.

Kontaktní údaje:

Místo konání: severní pařížské výstaviště Villepinte, hala 7

Více informací naleznete ZDE.

Publikace v oboru energetiky, strojírenství a stavebnictví k prodeji
 

Autor


NEJčtenější souvisejicí články (v posledních 30-ti dnech)

Energetici zvolili nejlepším fyzikářem pedagoga z Českých Budějovic. Získal titul ČEZ Ámos a exkurzi pro celou svou tříduEnergetici zvolili nejlepším fyzikářem pedagoga z Českých Budějovic. Získal titul ČEZ Ámos a exkurzi pro celou svou třídu (68x)
O tomto víkendu byla v Praze završena anketa Zlatý Ámos 2014, která již dvacet let volí a oceňuje nejoblíbenější pedagog...
Michal Enžl: Do energetiky se tlačí i firmy, které nemají s tímto oborem žádné zkušenosti (63x)
Do energetiky se tlačí i firmy, které nemají s tímto oborem žádné zkušenosti. I na toto téma hovořili s Michalem Enžlem ...
René Mrajca z Elpro-Energo: Staré transformátory zdražují elektřinu (42x)
V rámci veletrhu Ampér 2012 jsme si pozvali do studia i René Mrajcu ze společnosti Elpro-Energo, s. r. o.Ten mimo jiné p...