Nacházíte se:  Úvod    Energetické strojírenství    Veletrh "naruby"- novinka na MSV 2009 a šance pro subdodavatele

Veletrh "naruby"- novinka na MSV 2009 a šance pro subdodavatele

Publikováno: 27.6.2009
Rubrika: Energetické strojírenství

Významnou novinkou letošního ročníku Mezinárodního strojírenského veletrhu v Brně bude dvoudenní projekt v gesci Ministerstva průmyslu a obchodu ČR s názvem „Subdodavatelský veletrh NARUBY“ (16. – 17. září 2009). Jde o jedinečnou příležitost pro vyhledání dodavatelů nových komponentů a výrobků, které vystavovatelé poptávají.

Subdodavatelský veletrh „NARUBY“ při MSV 2009 má za cíl pomoci vyhledat výrobním společnostem nové subdodavatele v České republice. Přínosy pro vystavovatele jsou evidentní - navázání kontaktů se subdodavateli, lokalizace nových subdodavatelů a využití místních subdodavatelů – vše za účelem snížení výrobních nákladů. „Najít spolehlivého dodavatele samozřejmě firmy taky něco stojí a trvá to značný čas. My tedy firmám, které stojí před problémem najít vhodného subdodavatele (výrobce) tento problém řešíme tím, že jim subdodavatele pozveme na jedno místo v jednom čase a mohou je efektivněji identifikovat než klasickými metodami výběrových řízení,“ vy-světluje záměr Jiří Erlebach, PR manažer veletrhu MSV.

Na „veletrhu naruby“ vystavují oddělení nákupu a vývojová oddělení firem, pro které hledají nové (sub)dodavatele a návštěvníci se budou rekrutovat z oblasti subdodavatelé komponentů a výrobků. Exponáty proto nebudou hotové výrobky, které hledají svůj odbyt, ale naopak výrobky nebo komponenty, pro které se hledají (sub)dodavatelé. Tato „match-makingová“ výstava se bude konat 16. – 17. 9. 2009, tj. pouze dva dny a je určena pro obory strojírenství, energetika, elektrotechnika a elektronika, dopravní prostředky - zejména železniční doprava a letectví, automobilový průmysl a podobně. Organizátorem je společnost Veletrhy Brno, a.s. a odborným sponzorem a spoluorgani-zátorem je CzechInvest, česká agentura pro podporu zahraničních investic.

Prezentace vystavovatelů v rámci veletrhu „NARUBY“ při MSV 2009 bude zajištěna formou typových expozic. V balíčku je obsažen stánek 4 x 5 m, tj. 20 m² vč. 2 kon-ferenčních stolků, 8 židlí, 2 vystavovacích pultů, označení společnosti na límci expozice, základní osvětlení (4 světla), další vybavení na objednávku. Nechybí ani možnost využití společných jednacích místností pro obchodní jednání, tlumočnické služby a obchodní poradenství v oblasti subdodavatelů z ČR zajišťované agenturou CzechInvest.
Přihlášky k účasti mohou firmy podat nejpozději do 10. 8. 2009 a návštěvníci se mohou registrovat nejpozději do 13. 9. 2009. Podrobnosti a formuláře pro přihlášení a registraci jsou k dispozici na www.bvv.cz/msv-subcontracting .

Další partneři projektu:
Německo-česká obchodní komora, Praha
Francouzko-česká obchodní komora, Praha
Taiwanská hospodářská a kulturní kancelář, Praha
UK Trade and Investment
JETRO – Japan External Trade Organisation

 

KONTAKTY:
Jiří Erlebach - manažer PR a reklamy (Veletrhy Brno)
Tel. +420 541 152 836, Fax: +420 541 153 044, E-mail: jerlebach@bvv.cz
Jana Girgašová (Praha) – podklady pro média
Tel. +420 607 735 062, E-mail: jana.girgasova@badyan.cz  

Publikace v oboru energetiky, strojírenství a stavebnictví k prodeji
 

Autor


NEJčtenější souvisejicí články (v posledních 30-ti dnech)

Vítkovice podepsaly po Rosatomu smlouvu i s WestinghouseVítkovice podepsaly po Rosatomu smlouvu i s Westinghouse (59x)
Společnosti Westinghouse Electric Company a Vítkovice, a.s., podepsaly 1. prosince 2011 v prostorách rezidence americkéh...
Češi dávají světu unikátní vynález, vírová turbína je v provozu na vodní elektrárně ŽelinaČeši dávají světu unikátní vynález, vírová turbína je v provozu na vodní elektrárně Želina (42x)
Po úspěšně skončených komplexních zkouškách odstartovala dnes provoz dvojice tzv. vírových turbín v areálu malé vodní el...
Systém pro omezení klenbování štěpky v zásobníku uhlí v Elektrárně HodonínSystém pro omezení klenbování štěpky v zásobníku uhlí v Elektrárně Hodonín (41x)
V roce 1997 byla v Elektrárně Hodonín dokončena výstavba dvou fluidních kotlů (každý o výkonu 170 t/h páry). Vzhledem ke...