Nacházíte se:  Úvod    Aktuality    Lidé-Věci-Události    Strategický rozvoj Nano Energies nově vede Stanislav Chvála

Strategický rozvoj Nano Energies nově vede Stanislav Chvála

Publikováno: 14.3.2018
Rubrika: Lidé-Věci-Události

Novým ředitelem pro strategický rozvoj české energetické společnosti Nano Energies je od března Stanislav Chvála. Přichází po pěti letech působení ve společnosti ČEZ, kde naposledy řídil obchod s komoditami v divizi ESCO. Předtím pracoval v Londýně pro společnost Siemens a bankovní domy Lloyds a Morgan Stanley. 

Stanislav Chvála se v nové pozici zaměří na rozvoj chytrého řízení elektrické flexibility výrobců a na rozšíření nabídky pro běžné spotřebitele v Česku i v zahraničí, včetně produktů peer-to-peer sdílené elektřiny.  

“Nano Energies je na trhu 10 let a v moderní energetice už uskutečnili mnoho zdánlivě neuskutečnitelných vizí. Těším se, že se mohu k tomuto týmu přidat a že se nám kromě plánovaných inovací podaří také získat dominantní pozici agregátora elektrické flexibility v Česku,” popsal Stanislav Chvála.

O Nano Energies:

Nano Energies je moderní česká energetická společnost, která na trhu působí od roku 2008. Prostřednictvím dceřiných společností efektivně a udržitelně obchoduje s elektřinou a přináší tak firmám i běžným uživatelům více svobody. Od roku 2013 stojí v čele společnosti akcionáři Petr Rokůsek, Tomáš Janeček a Jan Škampa.

Publikace v oboru energetiky, strojírenství a stavebnictví k prodeji
 

Autor


Fotogalerie
Stanislav Chvála

NEJčtenější souvisejicí články (v posledních 30-ti dnech)

Vítkovice podepsaly po Rosatomu smlouvu i s WestinghouseVítkovice podepsaly po Rosatomu smlouvu i s Westinghouse (67x)
Společnosti Westinghouse Electric Company a Vítkovice, a.s., podepsaly 1. prosince 2011 v prostorách rezidence americkéh...
Michal Enžl: Do energetiky se tlačí i firmy, které nemají s tímto oborem žádné zkušenosti (63x)
Do energetiky se tlačí i firmy, které nemají s tímto oborem žádné zkušenosti. I na toto téma hovořili s Michalem Enžlem ...
Energetici zvolili nejlepším fyzikářem pedagoga z Českých Budějovic. Získal titul ČEZ Ámos a exkurzi pro celou svou tříduEnergetici zvolili nejlepším fyzikářem pedagoga z Českých Budějovic. Získal titul ČEZ Ámos a exkurzi pro celou svou třídu (54x)
O tomto víkendu byla v Praze završena anketa Zlatý Ámos 2014, která již dvacet let volí a oceňuje nejoblíbenější pedagog...