Nacházíte se:  Úvod    Aktuality    Lidé-Věci-Události    Startuje 61. ročník Mezinárodního strojírenského veletrhu v Brně

Startuje 61. ročník Mezinárodního strojírenského veletrhu v Brně

Publikováno: 4.10.2019
Rubrika: Lidé-Věci-Události

Přes 1 600 vystavovatelů z několika desítek zemí světa se představí již od 7. října na Mezinárodním strojírenském veletrhu v Brně. Chystá se i interaktivní výstava zaměřená na digitalizaci průmyslu a řada konferenčních i networkingových akcí.

Digital Factory hlavním tématem MSV

Letošní ročník MSV se zaměří na oblast digitalizace, která postupně ovlivňuje všechny oblasti lidské činnosti. V pavilonu A1 vznikne expozice Digitální továrna 2.0, kde zájemci uvidí ukázky pokročilé digitální transformace. Kvalitu obsahu zaručují už jména hlavních partnerů, kterými jsou společnosti Microsoft a ABB.

Spoluorganizátorem je česká společnost 33A+. Atraktivní součástí expozice bude i Digitální stezka, která návštěvníky provede jednotlivými fenomény digitalizace.

Celý svět míří na MSV

Na MSV každý rok míří firmy z nejméně tří desítek zemí a ani letos tomu nebude jinak. Stejně jako v minulých letech se zaplní celé výstaviště. Měřeno počtem vystavovatelů i rozsahem obsazené plochy jsou tradičně nejsilnějším oborem MSV obráběcí a tvářecí stroje, kam patří také nástroje, řídicí systémy a další příslušenství. Obrábění obsadí největší pavilon P, zatímco tváření je vyhrazen pavilon B.

Polovina vystavovatelů na MSV bude opět zahraničních. Lídři světového trhu do Brna přivezou to nejlepší ze své nabídky. Návštěvníci uvidí oficiální expozice Baskicka, Běloruska, Francie, Indie, Itálie, Rakouska, Slovenska, Německa či Tchaj-wanu. Letošní novinkou je oficiální expozice Maďarska – v novodobé historii MSV jde o premiérovou účast na této úrovni. Současně s MSV se díky oficiální účasti Číny v gesci čínského ministerstva obchodu odehraje i výstava „China International Machinery Brand Show“. Prezentovat se dále budou Polsko či Rusko.

Úspěšný ročník Transport a Logistika

Veletrh Transport a Logistika se společně s MSV koná každé dva roky. Nabídka dopravních a logistických řešení na veletrh průmyslových technologií logicky navazuje a letos svou šíří potvrzuje, že význam oboru stále roste. Pozornost bude věnována prezentaci IT řešení pro logistiku a čekají se i novinky pro digitalizované provozy a stále žádanější oblast štíhlé výroby neboli lean production.

iKATALOG NOVĚ

Mezinárodní strojírenský veletrh vstupuje do sedmé dekády své existence se zcela novým internetovým katalogem a novou značkou ibvv.cz. Kromě tradičního přehledu vystavovatelů, oborů a značek dostal nový webový portál výraznou redakční část, která vám přinese články, fotogalerie a videa nejen o samotném veletrhu, ale především o vystavovatelích.

Nový iKatalog si můžete prohlédnout ZDE.

Objevte výhody BRNO FAIR CITY

I letos je pro všechny účastníky MSV připraven systém benefitů BRNO FAIR CITY. Cestujte výhodněji díky veletržní jízdence. Využijte welcome drinky, výhodná menu či slevové akce, které pro vás přichystaly vybrané podniky brněnské gastronomie. Vydejte se na ochutnávku místních piv do bývalého atomového krytu 10-Z.

Pro uplatnění benefitů budete potřebovat náramek, který získáte v infopointu BRNO FAIR CITY u hlavního vstupu veletrhu. Kompletní seznam benefitů najdete na webové stránce www.brnofaircity.cz nebo v mobilní aplikaci BVV Trade Fairs.

Vstupné a otevírací doba

Vstupenky na MSV jsou k dostání on-line za zvýhodněnou cenu 220 Kč. Základní vstupenku na místě koupíte za 270 Kč. Brány brněnského výstaviště budou otevřeny denně od 9 do 18 hodin, poslední den veletrhu do 16 hodin.

Kompletní informace najdete ZDE.

Publikace v oboru energetiky, strojírenství a stavebnictví k prodeji
 

Autor


NEJčtenější souvisejicí články (v posledních 30-ti dnech)

Energetici zvolili nejlepším fyzikářem pedagoga z Českých Budějovic. Získal titul ČEZ Ámos a exkurzi pro celou svou tříduEnergetici zvolili nejlepším fyzikářem pedagoga z Českých Budějovic. Získal titul ČEZ Ámos a exkurzi pro celou svou třídu (69x)
O tomto víkendu byla v Praze završena anketa Zlatý Ámos 2014, která již dvacet let volí a oceňuje nejoblíbenější pedagog...
Michal Enžl: Do energetiky se tlačí i firmy, které nemají s tímto oborem žádné zkušenosti (63x)
Do energetiky se tlačí i firmy, které nemají s tímto oborem žádné zkušenosti. I na toto téma hovořili s Michalem Enžlem ...
René Mrajca z Elpro-Energo: Staré transformátory zdražují elektřinu (41x)
V rámci veletrhu Ampér 2012 jsme si pozvali do studia i René Mrajcu ze společnosti Elpro-Energo, s. r. o.Ten mimo jiné p...