Nacházíte se:  Úvod    Aktuality    Lidé-Věci-Události    Společnost NOEN provedla změny ve svém managementu

Společnost NOEN provedla změny ve svém managementu

Publikováno: 25.9.2014
Rubrika: Lidé-Věci-Události

Novým ředitelem realizace v inženýrské akciové společnosti NOEN se stal Bedřich Foukal, který nahradil Vladimíra Jaroše. Změna nastala i na pozici ředitele nákupu, kde po Radku Rosovi bude nyní pokračovat Jaroslav Veverka mladší.

Bedřich Foukal (51) bude mít na starosti řízení projektů skupiny NOEN a povede tým projektových manažerů. Do společnosti NOEN přichází ze společnosti ARMATURY Group, kde působil na místě ředitele pro komunikaci a obchod. Předtím pracoval také například ve společnostech ZKL Bearings CS, European Property Group, Adast a Alstom Power. Vystudoval strojní fakultu Vysokého učení technického v Brně, obor tepelné a jaderné stroje a zařízení. Mezi jeho koníčky patří sport a historie.

 
Bedřich Foukal

Jaroslav Veverka mladší (29) vystudoval Vysokou školu finanční a správní. Od roku 2004 do letoška byl členem představenstva společnosti NOEN, v současné době je členem dozorčí rady NOEN a zároveň bude ředitelem nákupu skupiny NOEN. Nadále bude zastávat i pozici Generálního manažera hokejové společnosti Piráti Chomutov. Mezi jeho koníčky patří sport a rychlá auta.

  
Jaroslav Veverka mladší

Radek Rosa, který dosud řídil nákupní úsek společnosti a zároveň obchod pro tuzemský trh, bude dále pokračovat v pozici místopředsedy představenstva a ředitele obchodu pro tuzemský trh.        

NOEN, a.s. působí na českém i zahraničním trhu již přes patnáct let. NOEN, a.s. je česká firma s vlastním vývojem a odbornou znalostí pro vývoj a dodání na klíč technologického zařízení pro kontinuální povrchovou těžbu a dálkovou pasovou dopravu velkých objemů sypkých materiálů. Akciová společnost NOEN zaměstnává tým více než 100 vysoce odborných pracovníků, projektantů a konstruktérů s dlouholetou praxí. Během svého působení se NOEN, a.s. stala hlavním partnerem Severočeských dolů, a.s. Mezi další významné společnosti, se kterými spolupracuje, patří ČEZ, a.s., Mostecká uhelná společnost a.s., Sokolovská uhelná a.s. a ŠKODA PRAHA Invest s r.o.

Publikace v oboru energetiky, strojírenství a stavebnictví k prodeji
 

Autor

Související články


NEJčtenější souvisejicí články (v posledních 30-ti dnech)

CO VŠE JSME ODVYSÍLALI ŽIVĚ Z MSV V BRNĚ! (66x)
Počátkem října 2017 se konal 59. ročník MSV v Brně. V rámci společného projektu Veletrhy Brno a portálů www.elektrika.tv...
Vítkovice podepsaly po Rosatomu smlouvu i s WestinghouseVítkovice podepsaly po Rosatomu smlouvu i s Westinghouse (57x)
Společnosti Westinghouse Electric Company a Vítkovice, a.s., podepsaly 1. prosince 2011 v prostorách rezidence americkéh...
René Mrajca z Elpro-Energo: Staré transformátory zdražují elektřinu (52x)
V rámci veletrhu Ampér 2012 jsme si pozvali do studia i René Mrajcu ze společnosti Elpro-Energo, s. r. o.Ten mimo jiné p...