Nacházíte se:  Úvod    Aktuality    Lidé-Věci-Události    Průmyslový pilíř Energo-Pro povede Vladimír Štěpán

Průmyslový pilíř Energo-Pro povede Vladimír Štěpán

Publikováno: 27.6.2019
Rubrika: Lidé-Věci-Události

Česká energetická skupina Energo-Pro personálně posílila. Generálním ředitelem skupiny Litostroj Group, která tvoří průmyslové pilíř skupiny Energo-Pro, se stal Vladimír Štěpán (48).

Vladimír Štěpán vystudoval strojní inženýrství na Vysokém učení technickém v Brně, titul MBA získal na Pfeiffer University v USA. První zkušenosti sbíral ve firmách Mostarez, Chepos Engineering a ABB Lummus Global. Od roku 2000 pak pracoval na různých manažerských pozicích ve společnosti Siemens, kde byl mimo jiné ředitelem brněnské firmy Siemens Industrial Turbomachinery. Loni dostal Vladimír Štěpán v rámci německého mateřského koncernu Siemens na starosti veškeré globální projekty parních turbín.

Je ženatý, rád se věnuje sportu a baví ho fotografování.

„Společnosti ve skupině Litostroj Group mají vysokou reputaci a profesionální kompetence v oblasti zařízení vodních turbín a elektráren. Moje cíle jsou dlouhodobý rozvoj společností ve skupině, zajištění profesionální péče o zákazníky a neposlední řadě i zvýšení konkurenceschopnosti všech našich společností,“ dodává ke svému novému angažmá Vladimír Štěpán.

V Litostroj Group má jako generální ředitel na starosti prodej, výrobu a realizaci projektů turbín pro vodní elektrárny. Ze své pozice bude dohlížet na ostatní společnosti spadající do skupiny Litostroj Group: český Litostroj Engineering, slovinský Litostroj Power, kanadský Litostroj Hydro, a také novou tureckou společnost Litostroj Turkey.

Publikace v oboru energetiky, strojírenství a stavebnictví k prodeji
 

Autor


Fotogalerie
Vladimír Štěpán

NEJčtenější souvisejicí články (v posledních 30-ti dnech)

Energetici zvolili nejlepším fyzikářem pedagoga z Českých Budějovic. Získal titul ČEZ Ámos a exkurzi pro celou svou tříduEnergetici zvolili nejlepším fyzikářem pedagoga z Českých Budějovic. Získal titul ČEZ Ámos a exkurzi pro celou svou třídu (67x)
O tomto víkendu byla v Praze završena anketa Zlatý Ámos 2014, která již dvacet let volí a oceňuje nejoblíbenější pedagog...
Michal Enžl: Do energetiky se tlačí i firmy, které nemají s tímto oborem žádné zkušenosti (65x)
Do energetiky se tlačí i firmy, které nemají s tímto oborem žádné zkušenosti. I na toto téma hovořili s Michalem Enžlem ...
Předváděcí vůz ESAB opět vyjede na turné po České republice (37x)
Všichni zájemci mohou navštívit předváděcí vůz společnosti ESAB Vamberk, ve kterém bude možné se seznámit s novinkami a ...