Nacházíte se:  Úvod    Aktuality    Lidé-Věci-Události    PRONIX s.r.o. jediným autorizovaným partnerem technologií FG Wilson společnosti Caterpillar pro ČR a SR

PRONIX s.r.o. jediným autorizovaným partnerem technologií FG Wilson společnosti Caterpillar pro ČR a SR

Publikováno: 19.6.2013
Rubrika: Lidé-Věci-Události

Společnost PRONIX s.r.o., přední český integrátor systémů záložního napájení, oznámila při příležitosti 9. ročníku konference BEZPEČNOST NAPÁJENÍ 2013 významnou událost na trhu systémů záložního napájení. Stala se jediným distributorem a zároveň jediným autorizovaným servisním střediskem pro generátory značky FG Wilson společnosti Caterpillar (NI) Limited na českém a slovenském trhu.

Technologie a originální součástky FG Wilson společnosti Caterpillar (NI) Limited nabízí PRONIX jako jediné autorizované servisní středisko této špičkové značky na českém a slovenském trhu. Kompletní podpora produktů FG Wilson poskytovaná společností PRONIX v ČR i SR zahrnuje:

  •  prodej a instalaci jednotlivých technologií - generátory FG Wilson o výkonech 5,5 – 2 500 kVA (diesel) a 240 – 1 250 kVA (plyn)
  •  pronájem technologií s možností dodatečného odkupu
  •  dodávky originálních dílů generátorových soustrojí pro dlouhodobý optimální a bezproblémový výkon
  •  záruční i pozáruční servis
  •  unikátní systém monitoringu technologií PRONIX včetně servisních zásahů (POC – 24/7/365)
  •  konzultace, audity a poradenství

Nabídka služeb PRONIX s.r.o. v oblasti záložního napájení dále obsahuje flexibilní řešení od instalace jednotlivých elektrotechnologií až po komplexní systémy datových center, inovativní návrhy projektů a inženýrských prací, profesionální realizace včetně stavebních prací, systémů chlazení, hašení, vzduchotechniky, EPS, EZS, CCTV, EKV a MaR. Prostřednictvím kvalifikovaného týmu profesionálů nabízí PRONIX s.r.o. svým zákazníkům vysoký standard služeb založený na maximální úspornosti a spolehlivosti energo provozů.

O PRONIX s.r.o.

Společnost PRONIX s.r.o. je předním integrátorem a uznávaným odborníkem v oblasti systémů záložního napájení a napájecích zdrojů nepřerušitelného napájení. Svým zákazníkům poskytuje flexibilní řešení od instalace jednotlivých komponent až po komplexní systémy technologických zařízení. Nabídka služeb PRONIX s.r.o. zahrnuje inovativní návrhy projektových prací a inženýringu, profesionální realizace, enego audity a konzultace, odbornou a technickou pomoc, unikátní systém stálého monitoringu technologií (24/7/365), záruční a pozáruční servis speciálně vyškolených a certifikovaných techniků, ale i stavební práce, systémy chlazení, hašení, vzduchotechniku, kabeláž, palivové systémy, EPS, EZS, CCTV, EKV a MaR.
Primární zaměření a nejčastěji realizované celky společnosti PRONIX s.r.o. jsou především DATACENTRA, ENERGOCENTRA a TECHNOLOGICKÉ OBJEKTY provozů infrastruktury ICT v Čechách a na Slovensku. Společnost PRONIX s.r.o. je specialistou na realizace středního a velkého výkonu, o čemž svědčí řada projektů pro významné společnosti a instituce z oblastí, jakými jsou finance a bankovnictví, IT a telekomunikace, průmysl a energetika, výroba a automatizace, doprava, státní a veřejná správa nebo mediální sféra.
Veškeré instalace jsou prováděny v nejvyšší kvalitě s maximálními nároky nejen na zařízení, ale také na postup instalace. Jméno PRONIX je obecně spjato s celou řadou nově zavedených inovací a nejmodernějších a provozně optimalizovaných řešení, která se později stávají technologickým standardem na celém trhu. PRONIX vyvinul a patentoval vlastní řadu systému napájení REVOLUTION MODULAR POWER SYSTEM®. Ve svých řešeních klade důraz na efektivitu, provozní bezpečnost a spolehlivost a právě optimalizaci investičních a provozních nákladů, jež jsou klíčovým parametrem podnikání každého zákazníka.
Společnost PRONIX s.r.o. spolupracuje také s celou řadou odborných a vědeckých institucí a nadnárodních společností. Je držitelem Tier certifikace The Uptime Institute, mezinárodní společnosti definující standardy pro datová centra, jež mají v České republice pouze 4 společnosti. Odborně působí také na ČVUT Praha a VŠB Ostrava.
Dlouhodobým cílem PRONIX s.r.o. je být pružným a spolehlivým dodavatelem a partnerem v oblasti záložního napájení. Kvalita služeb firmy je stvrzena certifikátem řízeného systému jakosti podle normy EN ISO 9001:2000 vydaným RW TÜV. Stabilitu, solventnost a důvěryhodnost firmy potvrzuje aktuálně získané ocenění mezinárodně uznávaného hodnocení TOP RATING agentury Dun&Bradstreet, které řadí PRONIX s.r.o. s nejvyšším možným stupněm ratingu do elitní skupiny 2 % nejstabilnějších firem v ČR a SR.

 

Publikace v oboru energetiky, strojírenství a stavebnictví k prodeji
 

Autor


NEJčtenější souvisejicí články (v posledních 30-ti dnech)

VI. Mezinárodní energetické regulační fórum (65x)
Další, tentokrát již VI. Mezinárodní energetické regulační fórum proběhne 25. března 2010 Grand Hotel Bohemia, Králodvor...
Michal Enžl: Do energetiky se tlačí i firmy, které nemají s tímto oborem žádné zkušenosti (53x)
Do energetiky se tlačí i firmy, které nemají s tímto oborem žádné zkušenosti. I na toto téma hovořili s Michalem Enžlem ...
Kabex: Stánek se Shushi barem, anketa o Fukušimě (53x)
Bohumil Svoboda, ředitel divize Jaderná energetika firmy Kabex, přišel do TV studia na veletrhu Electron 2011 v Praze ří...