Nacházíte se:  Úvod    Aktuality    Tiskové zprávy    Na Teplárenských dnech se uzavřou obchody za desítky milionů

Na Teplárenských dnech se uzavřou obchody za desítky milionů

Publikováno: 17.3.2014
Rubrika: Tiskové zprávy, Teplárenství

Ve dnech 15. – 17. dubna 2014 se v Hradci Králové potkají špičkoví odborníci, technici i laici, zajímající se o teplárenství a energetiku. Uskuteční se totiž výstava a konference s názvem Teplárenské dny 2014, na kterou se chystají stovky lidí z České republiky i zahraničí.

Letošní rok bude průlomovou změnou Teplárenských dnů. Dvacátý ročník rozšíří cílovou skupinu o energetiku průmyslových podniků a energetiku měst a obcí. Mottem letošního ročníku je zvýšení účinnosti, snížení energetické náročnosti a zájem spotřebitelů, nejen těch koncových, ale i výrobních společností. „Chtěli jsme Teplárenským dnům k 20. výročí nadělit změny, a proto jsme zařadili do programu Energetické fórum Královéhradeckého a Pardubického kraje, na kterém očekáváme nejen silné zastoupení měst, obcí a průmyslových podniků, které řeší snížení energetické náročnosti a zvýšení účinnosti, ale i účast laické veřejnosti,“ komentuje Adéla Trávníčková, jednatelka pořadatelské agentury Parexpo.

V loňském roce se na Teplárenských dnech uzavřely obchody za desítky milionů. Výstavy se účastnilo téměř 60 společností, mezi kterými nechyběla známá jména jako BOSH termotechnika, Strojconsult Litvínov, WILO Praha a mnozí další. „Díky rozšíření cílových skupin, u kterých je o Teplárenské dny velký zájem, v letošním roce očekáváme nárůst v počtu i výši uzavřených obchodů,“ svěřuje se Adéla Trávníčková.

Teplárenské dny míří na celou Evropu

Během třech dní navštíví výstavu i konference zahraniční hosté. „Vystavovatelé budou z celé Evropy, ale i v rámci přednášek přivítáme velmi zajímavé hosty. Již teď je nahlášeno velké množství účastníků na přednášky finských hostů, kteří se budou zabývat spalováním tuhého alternativního paliva a problémům zanášení výhřevných ploch při spalování alternativních tuhých paliv. Jsme velmi rádi, že naše pozvání na konferenci přijali,“ uzavírají pořadatelé.

Více informací najdete na:  http://www.teplarenske-dny.cz/

Publikace v oboru energetiky, strojírenství a stavebnictví k prodeji
 

Autor


NEJčtenější souvisejicí články (v posledních 30-ti dnech)

ArcelorMittal Ostrava zahájila výrobu nové oceli pro automobilový průmysl ArcelorMittal Ostrava zahájila výrobu nové oceli pro automobilový průmysl (61x)
ArcelorMittal Ostrava vyvinula a jako jediná v evropské části skupiny ArcelorMittal vyrábí ocel, která najde uplatnění p...
ZAT oznámil hospodářské výsledky, dále se chce zaměřit na vývoj inteligentních systémů (39x)
Společnost ZAT, dodavatel inteligentních systémů řízení pro energetiku a průmysl, zveřejnil své hospodářské výsledky za ...
Červený mlýn akumuluje teplo již pro 17 tisíc domácnostíČervený mlýn akumuluje teplo již pro 17 tisíc domácností (39x)
Největší systém akumulace tepla do horké vody mají v tuzemsku nyní k dispozici Teplárny Brno na svém provoze Červený mlý...