Nacházíte se:  Úvod    Aktuality    Firemní zpravodajství    Na All for Power vyslalo své zástupce 14 velvyslanectví

Na All for Power vyslalo své zástupce 14 velvyslanectví

Publikováno: 29.11.2016
Rubrika: Firemní zpravodajství

Ve čtvrtek 1. prosince 2016 začne v Praze 11. ročník dvoudenní konference All for Power. Své zástupce na tuto prestižní energetickou akci vyšle celkem 14 velvyslanectví. Chybět tak nebudou velvyslanci či zaměstnanci velvyslanectví Číny, Estonska, Chorvatska, Íránské islámské republiky, Kuvajtu, Holandska, Pákistánu, Portugalska, Rakouska, Slovenska, Srbska, Španělska, Turecka a USA.

K hlavním tématům konference bude patřit problematika klasických a jaderných elektráren, a to z hlediska výstavby, rozvoje, provozu a údržby.

Na konferenci se budou diskutovat i záležitosti exportu investičních/technologických celků se zaměřením na destinace Írán, Egypt a Turecko. Část přednášek se bude zaměřovat na aktuální stav a vývoj v oblasti teplárenství a průmyslové energetiky v kontextu evropské legislativy. I v letošním budou firmy prezentovat své novinky a progresivní technologie aplikovatelné v energetice. Konferenci taktéž doprovodí výstava produktů a služeb dodavatelských firem. Tématem panelové diskuse bude „decentrální energetika“.

Bližší informace jsou k dispozici na http://www.afpc2016.com

Kontakt:
Ing. Stanislav Cieslar
šéfredaktor časopisu All for Power
Tel.: +420 773 444 409
stanislav.cieslar@afpower.cz

Publikace v oboru energetiky, strojírenství a stavebnictví k prodeji
 

Autor


NEJčtenější souvisejicí články (v posledních 30-ti dnech)

CO VŠE JSME ODVYSÍLALI ŽIVĚ Z MSV V BRNĚ! (60x)
Počátkem října 2017 se konal 59. ročník MSV v Brně. V rámci společného projektu Veletrhy Brno a portálů www.elektrika.tv...
Eaton oslavil ve výrobním závodě 100 let existence a změnil logo na svých produktech Eaton oslavil ve výrobním závodě 100 let existence a změnil logo na svých produktech (60x)
Eaton Elektrotechnika s.r.o. (dceřiná společnost Eaton Corporation), významný výrobce a distributor elektrotechnického z...
Sledujte vysílání z Mezinárodního veletrhu v Brně (36x)
Sledujte živé vstupy z průběhu Mezinárodního strojírenského veletrhu v Brně - odkaz zde...