Nacházíte se:  Úvod    Aktuality    Lidé-Věci-Události    Lukáš Roubíček ve vedení společnosti innogy Zákaznické služby

Lukáš Roubíček ve vedení společnosti innogy Zákaznické služby

Publikováno: 17.7.2017
Rubrika: Lidé-Věci-Události

Novým jednatelem společnosti innogy Zákaznické služby, která patří do skupiny firem innogy v České republice, se stane od 1. srpna letošního roku Lukáš Roubíček. Obsadí pozici COO (Chief Operations Officer). Společnost innogy Zákaznické služby bude řídit společně s Lumírem Nováčkem, CEO.

Dosavadní jednatelka Jitka Adámková bude v profesní kariéře pokračovat v centrále innogy SE v německém Essenu. Lukáš Roubíček bude v rámci své nové pozice zodpovědný zákaznický servis innogy, konkrétně za řízení call centra a zákaznických kanceláří.

Ing. Lukáš Roubíček, PhD. je absolventem Vysoké školy Báňské, Technické univerzity Ostrava. Již od roku 2002 působí v různých řídících a manažerských funkcích ve společnostech innogy a před tím skupině RWE. V současné době je jednatelem a CFO innogy Energo.

„Nová manažerská pozice je pro mě velkou výzvou. Jsem si jasně vědom, že právě kvalita zákaznického servisu je naší obrovskou konkurenční výhodou na energetickém trhu. V posledních letech jsme udělali ve prospěch našich zákazníků a péče o ně velký kus práce. Máme velmi kvalitní tým zaměstnanců, kteří v rámci zákaznického servisu odvádějí opravdu skvělou práci. Chci navázat na to nejlepší a rozvíjet kvalitu servisu dále, dle potřeb našich zákazníků,“ uvedl po svém jmenování Lukáš Roubíček.

Publikace v oboru energetiky, strojírenství a stavebnictví k prodeji
 

Autor


Fotogalerie
Lukáš Roubíček

NEJčtenější souvisejicí články (v posledních 30-ti dnech)

Energetici zvolili nejlepším fyzikářem pedagoga z Českých Budějovic. Získal titul ČEZ Ámos a exkurzi pro celou svou tříduEnergetici zvolili nejlepším fyzikářem pedagoga z Českých Budějovic. Získal titul ČEZ Ámos a exkurzi pro celou svou třídu (69x)
O tomto víkendu byla v Praze završena anketa Zlatý Ámos 2014, která již dvacet let volí a oceňuje nejoblíbenější pedagog...
Michal Enžl: Do energetiky se tlačí i firmy, které nemají s tímto oborem žádné zkušenosti (62x)
Do energetiky se tlačí i firmy, které nemají s tímto oborem žádné zkušenosti. I na toto téma hovořili s Michalem Enžlem ...
René Mrajca z Elpro-Energo: Staré transformátory zdražují elektřinu (41x)
V rámci veletrhu Ampér 2012 jsme si pozvali do studia i René Mrajcu ze společnosti Elpro-Energo, s. r. o.Ten mimo jiné p...