Nacházíte se:  Úvod    Aktuality    Lidé-Věci-Události    Lucie Svobodová vede personální oddělení v SAFINĚ

Lucie Svobodová vede personální oddělení v SAFINĚ

Publikováno: 22.5.2013
Rubrika: Lidé-Věci-Události

Společnost SAFINA, a.s., vedoucí zpracovatel materiálu s obsahem drahých kovů ve střední a východní Evropě, s potěšením oznamuje, že jmenovala Lucii Svobodovou (37) do pozice vedoucí personálního odboru. Bude zodpovědná za realizaci všech aspektů personální politiky společnosti, která v současné době čítá 218 zaměstnanců.

Lucie Svobodová začala pracovat v SAFINĚ v roce 2010 na pozici personalistky, kde mezi její hlavní agendu patřil nástup zaměstnanců, jejich adaptace, zákonná školení a vzdělávací aktivity, osobní rozvojové plány pro zaměstnance a interní komunikace. Nyní Lucie Svobodová přebírá vedení personálního odboru.
Jejím úkolem bude tvorba koncepce personálních činností v rámci celé společnosti a zajištění její úspěšné implementace, včetně udržení nastavení a modifikace personálních procesů způsobem, který je optimální pro řízení společnosti. Zároveň se bude i nadále podílet na rozvíjení firemní identity zaměstnanců a účinném fungování interní komunikace.
Dříve Lucie Svobodová působila ve společnosti Coca-Cola Beverages Česká republika, kde byla vedoucí oddělení investičního majetku a statistiky a poté vedoucí oddělení marketingového účetnictví. Mezi její kompetence v obou výše uvedených pozicích patřilo vybudování a následné vedení týmu, organizace vzdělávacích programů profesního a osobního růstu. Zkušenosti s personální problematikou rovněž načerpala ve společnosti Břenda velkoobchod.
Lucie Svobodová vystudovala Univerzitu Jana Amose Komenského v Praze, magisterský titul získala v oboru andragogika a vzdělávání lidských zdrojů. Mezi její zájmy patří rodina, vzdělávání, kultura a sport.
„Lucie Svobodová se podílí na vytváření naší personální politiky již třetím rokem, jejích zkušeností a profesionálního přístupu si velmi vážíme. Jsem rád, že nyní v SAFINĚ povede celou personální agendu, ke které přistupujeme velmi pečlivě tak, abychom navázali otevřený dialog s každým zaměstnancem,“ řekl Tomáš Plachý, generální ředitel SAFINA.

SAFINA, a.s. je společností s uceleným výrobním programem v oblasti zpracování a výroby produktů z drahých a neželezných kovů, včetně jejich recyklace. Hlavní průmyslová zaměření společnosti jsou výroba a recyklace pro elektrotechnický, automobilový, chemický a sklářský průmysl. Klíčovou činností společnosti je také výroba a prodej investičních drahokovových destiček a slitků, které se vyrábí především z kovů jako je zlato, stříbro a platina. Výroba SAFINY je založena na environmentálním managementu a nejnovějších inovacích v oboru. Své obchodní aktivity směřuje nejen na evropský kontinent, který je prioritní, ale orientuje se i na další teritoria, především Asii, Severní Ameriku a Ruskou federaci. SAFINA zaměstnává celkem 218 osob a její obrat v roce 2012 tvořil 4,7 mld. Kč. SAFINA, a.s. sídlí v obci Vestec u Prahy, kde se nachází centrála a hlavní výrobní komplex společnosti. V roce 2012 se společnost SAFINA zařadila do prestižního žebříčku Czech Top 100 a získala významné postavení v soutěži Exportér roku. SAFINA, a.s. je členem švýcarské skupiny SAFICHEM GROUP, společně s dalšími firmami Chemoprojekt, a.s., CHEMOPROJECT NITROGEN a.s., TECHNOEXPORT, a.s. a VUAB Pharma a.s.

Publikace v oboru energetiky, strojírenství a stavebnictví k prodeji
 

Autor


NEJčtenější souvisejicí články (v posledních 30-ti dnech)

VI. Mezinárodní energetické regulační fórum (66x)
Další, tentokrát již VI. Mezinárodní energetické regulační fórum proběhne 25. března 2010 Grand Hotel Bohemia, Králodvor...
Kabex: Stánek se Shushi barem, anketa o Fukušimě (54x)
Bohumil Svoboda, ředitel divize Jaderná energetika firmy Kabex, přišel do TV studia na veletrhu Electron 2011 v Praze ří...
Michal Enžl: Do energetiky se tlačí i firmy, které nemají s tímto oborem žádné zkušenosti (53x)
Do energetiky se tlačí i firmy, které nemají s tímto oborem žádné zkušenosti. I na toto téma hovořili s Michalem Enžlem ...