Nacházíte se:  Úvod    Technologie, materiály    Inovovaná řada šoupátek K02 X5

Inovovaná řada šoupátek K02 X5

Publikováno: 13.11.2012, Aktualizováno: 14.11.2012 10:45
Rubrika: Technologie, materiály

Úsek konstrukce společnosti MPOWER Engineering, a.s. dokončil práce na technické inovaci vysokotlakých šoupátek MPOWER s typovým označením K02. Ta jsou součástí konstrukční řady šoupátek X5 (vysokotlakých armatur v rozsahu dimenzí DN 50 až 500) a používají se v provozech s nejvyššími pracovní parametry, jak v oblasti energetiky a teplárenství, tak i v chemickém a petrochemickém průmyslu.

Klíčová slova: vysokotlaká šoupátka, energetika, teplárenství, chemický a petrochemický průmysl

Celý článek (autoři: Ivan Dlabač, Miroslav Tuček, Technický úsek, MPOWER Engineering, a.s) je ke stažení v náhledovém formátu zde. Předplatné časopisu All for Power je možné zde. V elektronické podobě je možné si časopis prohlédnout zde.

The innovative series of valves K02 X5
The department of design in the company MPOWER Engineering, a.s. has completed work on technical innovation of high-pressure valves MPOWER with type designation K02.These are a part of the valve design series X5 (high-pressure valves in dimension range DN 50 – 500), and are used in operation with the highest working parameters both in the area of power generation and co-generation, and in the chemical and petrochemical industry.

Обновлённая серия задвижек K02 X5
Конструкторский отдел акционерного общества MPOWER Engineering завершил работу над технической инновацией задвижек высокого давления MPOWER с типовым обозначением K02. Они являются составной частью конструкционного ряда задвижек X5 (арматур высокого давления размером DN 50 – 500) и используются при работе с самыми высокими параметрами, как в области энергетики и теплоэнергетики, так в химической и нефтехимической промышленности.

Publikace v oboru energetiky, strojírenství a stavebnictví k prodeji
 

Autor


NEJčtenější souvisejicí články (v posledních 30-ti dnech)

Svařování komponent jaderných elektráren (49x)
Jaderná energetika zastupuje významné místo ve výrobě a distribuci elektrické energie v České republice. Technologické s...
ArcelorMittal Ostrava investovala 200 milionů do modernizace středojemné válcovny. Jako jediná v ČR bude vyrábět speciální závitové tyče pro stavební sektorArcelorMittal Ostrava investovala 200 milionů do modernizace středojemné válcovny. Jako jediná v ČR bude vyrábět speciální závitové tyče pro stavební sektor (47x)
ArcelorMittal Ostrava investovala 200 milionů korun do modernizace své středojemné válcovny a zahajuje výrobu unikátního...
Systém pro omezení klenbování štěpky v zásobníku uhlí v Elektrárně HodonínSystém pro omezení klenbování štěpky v zásobníku uhlí v Elektrárně Hodonín (42x)
V roce 1997 byla v Elektrárně Hodonín dokončena výstavba dvou fluidních kotlů (každý o výkonu 170 t/h páry). Vzhledem ke...