Nacházíte se:  Úvod    Aktuality    Lidé-Věci-Události    II. Istanbul Nuclear Power Plants Summit & Exhibition 2015

II. Istanbul Nuclear Power Plants Summit & Exhibition 2015

Publikováno: 15.12.2014
Rubrika: Lidé-Věci-Události

Druhý ročník události věnované jaderné energetice v Turecku s názvem Istanbul Nuclear Power Plants Summit & Exhibition 2015 se bude konat v Istanbulu ve dnech 19.-20. března 2015. Hlavním partnerem tohot​o Summitu bude Ministerstvo energetiky a přírodních zdrojů Turecké republiky, organizátory Summitu jsou společně Asociace jaderných inženýrů Turecké republiky a B2B Matchmaking Society of Turkey. Česko-Turecká smíšená obchodní Komora se stala country partnerem pro Českou republiku. 

První ročník se konal v květnu 2014 a zúčastnilo se jej téměř 700 delegátů - včetně zástupců společností Rosatom, Areva a Mitsubishi Heavy Industries (hlavní zhotovitelé dvou aktuálních projektů jaderných elektráren v Turecku), zástupců z ministerstva, subdodavatelů z celého světa a v neposlední řadě také zástupci z řad tureckých investorů. Seznam zúčastněných společností můžete najít zde.

Součástí summitu bude B2B Matchmaking Program, představující ideální platformu pro vytvoření joint venture či jiné formy partnerství, pro přímé navázání obchodních kontaktů či příležitost setkat se s hlavními zhotoviteli tureckých projektů jaderných elektráren a s vrcholnými zástupci z příslušného tureckého ministerstva. 

Účastníky summitu zejména budou:
Hlavní zhotovitelé dvou aktuálních projektů jaderných  elektráren v Turecku; Zahraniční dodavatelé a subdodavatelé se zájmem o budoucí, zejména o třetí plánovaný projekt v Turecku; Klíčoví představitelé z Ministerstva energetiky a přírodních zdrojů Turecké republiky; Další zástupci ze státní správy z oboru jaderné energetiky.

Tento summit Vám umožní setkat se nejen se všemi klíčovými zainteresovanými stranami projektů jaderných elektráren v Turecku na jednom místě, ale také se stane jedinečnou platformou ukazující potenciál těchto projektů v Turecku.

Publikace v oboru energetiky, strojírenství a stavebnictví k prodeji
 

Autor


NEJčtenější souvisejicí články (v posledních 30-ti dnech)

VI. Mezinárodní energetické regulační fórum (66x)
Další, tentokrát již VI. Mezinárodní energetické regulační fórum proběhne 25. března 2010 Grand Hotel Bohemia, Králodvor...
Kabex: Stánek se Shushi barem, anketa o Fukušimě (54x)
Bohumil Svoboda, ředitel divize Jaderná energetika firmy Kabex, přišel do TV studia na veletrhu Electron 2011 v Praze ří...
Michal Enžl: Do energetiky se tlačí i firmy, které nemají s tímto oborem žádné zkušenosti (53x)
Do energetiky se tlačí i firmy, které nemají s tímto oborem žádné zkušenosti. I na toto téma hovořili s Michalem Enžlem ...