Nacházíte se:  Úvod    Aktuality    Lidé-Věci-Události    Fórum nerezářů 2018 - 5. konference o korozivzdorných ocelích

Fórum nerezářů 2018 - 5. konference o korozivzdorných ocelích

Publikováno: 19.9.2018
Rubrika: Lidé-Věci-Události

Redakce časopisu Focus Nerez pořádá 5. ročník konference pro zpracovatele, uživatele a obchodníky s korozivzdornou ocelí - Fórum nerezářů 2018, která se bude konat 29. - 31. října 2018 v hotelu VOLARIK v Mikulově. 

Letošní Fórum nerezářů programově naváže na předchozí čtyři ročníky této konference. Změnou bude opět místo konání Fóra, které se letos přesune z Krkonoš do Mikulova. V odpoledních hodinách příjezdového dne organizuje pořadatel neformální zahájení konference - výstup na Svatý kopeček s welcome drinkem a následnou večerní prohlídkou města. Účastníci konference tak budou moci nasát příjemnou atmosféru tohoto vinařského regionu a historického města Mikulova.

V prostorách nově zrekonstruovaného hotelu Volarik v centru Mikulova proběhne přednášková část konference, která bude zakončena neformálním posezením v Křížovém sklepě Vinařství Volařík. V závěrečném dni konference se zájemci o exkurzi přesunou pořadatelským autobusem do nedalekých Valtic. Zde proběhne prohlídka výrobních provozů významného zpracovatele korozivzdorné oceli - firmy MAUTING s.r.o., která je výrobcem zařízení pro masný průmysl. 

1. den konference – prohlídka Mikulova s výstupem na Svatý kopeček

2. den konference – přednášky a závěrečná diskuze s rautem v Křížovém sklepě Volařík

3. den konference – exkurze do MAUTING s.r.o. ve Valticích

Generálním partnerem Fóra nerezářů 2018 bude také letos společnost Aperam Stainless & Solutions Tubes CZ s.r.o. z Ústí nad Labem – evropský lídr ve výrobě svařovaných trubek z nerezové oceli.

Přednáškový program letošní konference bude opět zaměřen na nejdůležitější témata spojená s problematikou branže korozivzdorných ocelí, kterými jsou: koroze, správná volba materiálu, správné postupy a zásady zpracování korozivzdorných ocelí, jejich svařování a dělení, povrchová úprava, apod. Tyto a mnohé další otázky budou v průběhu Fóra nerezářů 2018 zodpovězeny zkušenými přednášejícími, mezi kterými jsou jak odborníci z technických univerzit v České republice, tak odborníci z praxe - zástupci firem, kteří denně řeší problémy vznikající při zpracování nerezu.

Cena za účast na Fóru nerezářů 2018:

  • 3.400,- Kč (+21 % DPH) při přihlášení do 30.09.2018
  • 3.900,- Kč (+21 % DPH)                       od 01.10.2018

Cena zahrnuje: občerstvení, konferenční materiály, doprovodný program.

Zájemci o propagaci své firmy na této akci mohou tak učinit formou reklamního stolku nebo baneru ve foyer konferenčního sálu nebo vložením propagačního materiálu do konferenční tašky.

Ubytování si účastníci zajišťují sami. V konferenčním hotelu VOLARIK jsou pro účastníky konference rezervovány pokoje za zvýhodněnou cenu. Kapacita hotelu je omezena, proto neváhejte s rezervací ubytování! Další hotelové kapacity jsou pak rezervovány v hotelu Vivaldi a Piano v samotném centru města.

Bližší informace a dotazy:
e-mail: info@focus-nerez.com
+420 596 110 320
+420 608 631 028
Ing. Pavlína Opletalová

Přihlašovací formulář v elektronické podobě a další informace naleznete na: www.forum-nerezaru.com

Srdečně Vás zveme k účasti!

Publikace v oboru energetiky, strojírenství a stavebnictví k prodeji
 

Autor


NEJčtenější souvisejicí články (v posledních 30-ti dnech)

Vítkovice podepsaly po Rosatomu smlouvu i s WestinghouseVítkovice podepsaly po Rosatomu smlouvu i s Westinghouse (64x)
Společnosti Westinghouse Electric Company a Vítkovice, a.s., podepsaly 1. prosince 2011 v prostorách rezidence americkéh...
Michal Enžl: Do energetiky se tlačí i firmy, které nemají s tímto oborem žádné zkušenosti (62x)
Do energetiky se tlačí i firmy, které nemají s tímto oborem žádné zkušenosti. I na toto téma hovořili s Michalem Enžlem ...
Eaton oslavil ve výrobním závodě 100 let existence a změnil logo na svých produktech Eaton oslavil ve výrobním závodě 100 let existence a změnil logo na svých produktech (60x)
Eaton Elektrotechnika s.r.o. (dceřiná společnost Eaton Corporation), významný výrobce a distributor elektrotechnického z...