Nacházíte se:  Úvod    Aktuality    Lidé-Věci-Události    Export Days 2017 zmapuje možnosti účasti českých firem na projektech v Íránu, Egyptě, Rumunsku, Srbsku a dalších zemích. Přijedou zástupci zahraničních společností, např. PETROJET, IDRO, Nuclearelectrica a Oltenia.

Export Days 2017 zmapuje možnosti účasti českých firem na projektech v Íránu, Egyptě, Rumunsku, Srbsku a dalších zemích. Přijedou zástupci zahraničních společností, např. PETROJET, IDRO, Nuclearelectrica a Oltenia.

Publikováno: 28.4.2017, Aktualizováno: 4.5.2017 22:12
Rubrika: Lidé-Věci-Události

AF POWER agency pořádá mezinárodní odbornou konferenci All for Power Export Days 2017. Akce se bude konat 29. a 30. května 2017 v Hotel International Prague. Akce si klade za cíl představit exportní příležitosti pro české dodavatele na zahraničních projektech v oblasti energetiky a petrochemie v Rumunsku, Srbsku, Egyptě, Íránu a v dalších zemích. Záštitu nad konferencí převzal ministr zahraničí ČR Lubomír Zaorálek. Více informací najdete na https://www.afpexportdays.com.

Účast již potvrdili Gheorghe Sorinel Boza, předseda představenstva rumunské společností CE OLTENIA, Mihai Darie, finanční ředitel rumunské společnosti Compania Nationala Nuclearelectrica S.A., Medhat Salama, obchodní ředitel egyptské společnosti KAHROMIKA a další. Představení zúčastněných firem je ZDE.

Účast již přislíbil Sherief El Dighaidy, Mega Projects Account Manager, Head of Business Development Sec., PETROJET. V jednání jsou například zástupce regionálního srbského centra města Čačak, zástupce Serbian Chamber of Commerce, představitel egyptské armády, který má na starosti rozvoj a investice v průmyslu a představitel íránské společnosti IDRO a FIDEC.

Součástí programu bude i analýza zahraničních trhů, podpora exportu a exportní financování. Na akci by se měli sejít zástupci investorů, EPC kontraktoři, dodavatele technologii, banky a finanční instituce, konzultanti a právníci.

Publikace v oboru energetiky, strojírenství a stavebnictví k prodeji
 

Autor


Fotogalerie
AF POWER agency pořádá mezinárodní odbornou konferenci All for Power Export Days 2017 - ilustrační fotografie

NEJčtenější souvisejicí články (v posledních 30-ti dnech)

Vítkovice podepsaly po Rosatomu smlouvu i s WestinghouseVítkovice podepsaly po Rosatomu smlouvu i s Westinghouse (64x)
Společnosti Westinghouse Electric Company a Vítkovice, a.s., podepsaly 1. prosince 2011 v prostorách rezidence americkéh...
Michal Enžl: Do energetiky se tlačí i firmy, které nemají s tímto oborem žádné zkušenosti (62x)
Do energetiky se tlačí i firmy, které nemají s tímto oborem žádné zkušenosti. I na toto téma hovořili s Michalem Enžlem ...
CO VŠE JSME ODVYSÍLALI ŽIVĚ Z MSV V BRNĚ! (60x)
Počátkem října 2017 se konal 59. ročník MSV v Brně. V rámci společného projektu Veletrhy Brno a portálů www.elektrika.tv...