Nacházíte se:  Úvod    Technologie, materiály    Baest Machines & Structures již 20. let na trhu

Baest Machines & Structures již 20. let na trhu

Publikováno: 13.11.2012, Aktualizováno: 14.11.2012 10:45
Rubrika: Technologie, materiály, Firemní zpravodajství

Baest Machines & Structures v Benešově u Prahy je společností, která podniká v oboru strojírenství a patří k významným exportérům mezi středně velkými podniky. Společnost jako jedna z prvních firem v České republice zavedla výrobu ocelových dvouplášťových podzemních i nadzemních nádrží. Firma již více jak dvě desetiletí vyrábí a dodává nádrže z uhlíkových a z nerezových ocelí, sila a zásobníky, svařované ocelové konstrukce pro různá odvětví průmyslu - strojírenství, stavebnictví, energetiku a ekologii. V článku je popsán výrobní program, novinky ve firmě a nastíněny oblasti, do kterých firma dodává své produkty.

Klíčová slova: ocelové nádrže, sila, zásobníky, ocelové konstrukce

Celý článek je ke stažení v náhledovém formátu zde. Předplatné časopisu All for Power je možné zde. V elektronické podobě je možné si časopis prohlédnout zde.

Baest Machines & Structures on the market for 20 years now
Baest Machines & Structures in Benešov near Prague is a company working in the field of mechanical engineering and a major exporter amongst medium-sized enterprises. It is one of the few companies in the Czech Republic to introduce manufacture of steel double-shell underground and above-ground storage tanks. For over two decades, the company has produced and supplied tanks made from carbon and stainless steel, silos and hoppers, and welded steel structures for various industry branches - mechanical engineering, building, power generation and ecology. The article describes the production program, shares company news and highlights areas where the company supplies its products.

Фирма «Baest Machines & Structures» уже 20 лет на рынке
Фирма ≪Baest Machines & Structures≫ в Бенешове у Праги работает в области машиностроения и относится к серьёзным средне крупным экспортёрам. Фирма одна из первых в Чешской Республике начала производство стальных двухслойных подземных и надземных резервуаров. Фирма уже более двух десятилетий производит и поставляет резервуары из углеродной и нержавеющей стали, бункеры, сварные стальные конструкции для разных отраслей промышленности – машиностроения, строительства, энергетики, экологии. В статье описана производственная программа, новинки фирмы в разных отраслях промышленности, поставки продукции.

Publikace v oboru energetiky, strojírenství a stavebnictví k prodeji
 

Autor


NEJčtenější souvisejicí články (v posledních 30-ti dnech)

ArcelorMittal Ostrava investovala 200 milionů do modernizace středojemné válcovny. Jako jediná v ČR bude vyrábět speciální závitové tyče pro stavební sektorArcelorMittal Ostrava investovala 200 milionů do modernizace středojemné válcovny. Jako jediná v ČR bude vyrábět speciální závitové tyče pro stavební sektor (55x)
ArcelorMittal Ostrava investovala 200 milionů korun do modernizace své středojemné válcovny a zahajuje výrobu unikátního...
Eaton oslavil ve výrobním závodě 100 let existence a změnil logo na svých produktech Eaton oslavil ve výrobním závodě 100 let existence a změnil logo na svých produktech (55x)
Eaton Elektrotechnika s.r.o. (dceřiná společnost Eaton Corporation), významný výrobce a distributor elektrotechnického z...
CO VŠE JSME ODVYSÍLALI ŽIVĚ Z MSV V BRNĚ! (50x)
Počátkem října 2017 se konal 59. ročník MSV v Brně. V rámci společného projektu Veletrhy Brno a portálů www.elektrika.tv...