Nacházíte se:  Úvod    Technologie, materiály    8“ vzdušník s integrovanými ventily

8“ vzdušník s integrovanými ventily

Publikováno: 6.1.2015, Aktualizováno: 9.1.2015 19:15
Rubrika: Technologie, materiály

Společnost ASCO NUMATICS rozšiřuje stávající řadu 6“ hliníkového vzdušníku s integrovanými ventily o velikost –8“. Vzdušníky s integrovanými ventily se používají při regeneraci filtračních jednotek při odsávaní spalin, kouře, prachu, výparů V článku je popsáno uplatnění těchto ventilů a jsou uvedeny bližší specifikace.

Celý článek (autor: Stanislav Mareš, Tel.: 235 090 065, e-mail: stanislav.mares@emerson.com, Ovči hajek 5,  158 00 Praha 5, Vice informaci na: www.asconumatics.eu ) je ke stažení v náhledovém formátu zde. Předplatné časopisu All for Power je možné zde. V elektronické podobě je možné si časopis prohlédnout zde.

8” air tank with integrated valves

ASCO NUMATICS is expanding its existing series of 6” aluminium air tank with integrated valves to ones of 8” in size. Air tanks with integrated valves are used when regenerating filtration units for the suction of flue gases, smoke, dust and fumes. The article describes the use of these valves and presents more specifications.

Восьмипальцовый очиститель фильтров с встроенными вентилями

Фирма ASCO NUMATICS расширяет своё предложение шестипальцовых алюминиевых очистителей фильтров с интегрированными вентилями и добавляет к ним более мощные восьмипальцовые. Очистители фильтров со встроенными вентилями используются для регенерации фильтра и сопутствующего оборудования при отстранении продуктов сгорания, дыма, пыли, испарений. В статье описано применение этого оборудования и преведена спецификация.

Publikace v oboru energetiky, strojírenství a stavebnictví k prodeji
 

Autor


NEJčtenější souvisejicí články (v posledních 30-ti dnech)

ArcelorMittal Ostrava investovala 200 milionů do modernizace středojemné válcovny. Jako jediná v ČR bude vyrábět speciální závitové tyče pro stavební sektorArcelorMittal Ostrava investovala 200 milionů do modernizace středojemné válcovny. Jako jediná v ČR bude vyrábět speciální závitové tyče pro stavební sektor (52x)
ArcelorMittal Ostrava investovala 200 milionů korun do modernizace své středojemné válcovny a zahajuje výrobu unikátního...
Systém pro omezení klenbování štěpky v zásobníku uhlí v Elektrárně HodonínSystém pro omezení klenbování štěpky v zásobníku uhlí v Elektrárně Hodonín (43x)
V roce 1997 byla v Elektrárně Hodonín dokončena výstavba dvou fluidních kotlů (každý o výkonu 170 t/h páry). Vzhledem ke...
Stavební objekty nového paroplynového zdroje 840 MWe v Elektrárně PočeradyStavební objekty nového paroplynového zdroje 840 MWe v Elektrárně Počerady (43x)
Projekt paroplynového cyklu v Počeradech se blíží k významnému milníku, kterým je zahájení stavebních prací. V současné ...