Nacházíte se:  Úvod    Údržba    Údržba podle požadavků „Průmysl 4.0“

Údržba podle požadavků „Průmysl 4.0“

Publikováno: 15.2.2017
Rubrika: Údržba

Česká společnost pro údržbu připravuje Konferenční seminář pro TOP manažery 2017 „MANAGEMENT A INŽENÝRSTVÍ ÚDRŽBY A JEHO INFORMAČNÍ SYSTÉM PODLE POŽADAVKŮ „PRŮMYSL 4.0“ Akce se bude konat ve dnech 19. a 20. 4. 2017 na zámku Akademie věd ČR (Liblice).

„Problematika Průmyslu 4.0 je mezioborovou záležitostí, dotýkající se mnoha subjektů a sektorů, včetně údržby. Věříme, že připravovaný seminář poskytne nejnovější informace, ukáže možné přístupy a přinese další inspiraci i pro Vaše potřeby,“ uvedl prof. Ing. Václav Legát, DrSc. – předseda České společnosti pro údržbu.

Přihlásit na seminář se můžete ZDE.

Publikace v oboru energetiky, strojírenství a stavebnictví k prodeji
 

Autor


Fotogalerie
Požadavky na kvalitu údržby stále rostou - ilustrační foto

NEJčtenější souvisejicí články (v posledních 30-ti dnech)

Provozní zkušenosti s opatřeními proti abrazi a erozi instalovaných na technologii v United Energy a.s.Provozní zkušenosti s opatřeními proti abrazi a erozi instalovaných na technologii v United Energy a.s. (36x)
Příspěvek uvádí zkušenosti a výsledky provozních experimentů z aplikovaných opatření snižující vliv abraze a eroze ve vy...
Analýza poškodenia skrutkových spojov oceľových konštrukciíAnalýza poškodenia skrutkových spojov oceľových konštrukcií (28x)
Skrutkové spoje hrajú dôležitú úlohu v statickej a dynamickej stabilite oceľových konštrukcií. Pri zisťovaní príčin pošk...
Elektrárna Orlík je výsledkem precizní práce Aloise Krause a tisícovek sprojektantů a stavitelů. Přivaděče se opravují poprvé po 55 letech!Elektrárna Orlík je výsledkem precizní práce Aloise Krause a tisícovek sprojektantů a stavitelů. Přivaděče se opravují poprvé po 55 letech! (25x)
V době, kdy se vodní dílo Orlík stavělo, bylo hlavním záměrem státu vybudovat elektrárnu, která by pomohla pokrýt rostou...