Nacházíte se:  Úvod    Aktuality    Lidé-Věci-Události    Soutěž AMPER - Idea 2011

Soutěž AMPER - Idea 2011

Publikováno: 23.1.2011
Rubrika: Lidé-Věci-Události, Technologie, materiály

Přihlaste se do 1. ročníku soutěže o nejlepší podnikatelský nápad roku! Soutěž začíná již 20. ledna 2011. Podle dlouhodobých průzkumů a vyjádření z řad investorů a podnikatelů, bylo zjištěno, že český trh v komunikaci mezi nositeli zajímavého podnikatelského plánu a investory silně zaostává za průměrem v jiných zemích EU. Přitom je zároveň všeobecně známo, že česká populace patří mezi výrazně nadprůměrnou v oblasti nápadů a chuti k podnikání, než jiné Evropské země. Patříte právě Vy mezi ty, kteří mají zajímavý nápad, v čem podnikat a nemáte možnost, zkušenosti, nebo finance se prosadit? Právě pro Vás zde team veletrhu AMPER, spolu s partnery, připravil soutěž o nejlepší podnikatelský nápad roku! Přihlaste se do 28. února 2011 do soutěže a hrajte nejen o velmi hodnotné ceny, ale zároveň o příležitost zasednout ke stolu s významnými českými investory. Diskutujte o investici do vašeho nápadu a staňte se podnikatelem! Přihlášku do soutěže zasílejte na prochazkova@terinvest.com

Pravidla soutěže:

1. Organizátor soutěže TERINVEST spol. s r. o. Soutěž proběhne v rámci 19. ročníku největšího veletrhu elektrotechniky a elektroniky ve Střední Evropě – AMPER.

2. Partneři soutěže k 1.1. 2011: Busyman.cz, Ertrag&Sicherheit, časopis TECHNIK, časopis Computer, Hw.cz, Elektrika.cz, E-automatzizace.cz, Etm.cz, časopis Svět Průmyslu

3. Cílem soutěže je podpora zajímavých podnikatelských nápadů v oblasti elektrotechniky, elektroniky, automobilového průmyslu a IT technologií.

4. Vyhlášení zahájení soutěže: 20.1.2011. Datum uzávěrky zasílání přihlášek: 25.2.2011. Vyhlášení soutěže (spolu s vyhlášením ZLATÝ AMPER) -Brno 29.3.2011 (17:00)

5. Účastníkem soutěže může být skupina, jednotlivec, fyzická, či právnická osoba, která zašle přihlášku s podnikatelským nápadem do soutěže, souhlasí s podmínkami soutěže a řídí se jimi. Speciálně rozšířená mediální kampaň bude probíhat na těchto univerzitách: ČVUT Praha, VÚT Brno, Vysoká škola Báňská - Technická univerzita Ostrava, Škoda Auto Vysoká škola, Technická univerzita Liberec.

6. Vzhledem k zaměření veletrhu AMPER se do soutěže mohou přihlásit soutěžící s podnikatelským nápadem z oblasti těchto oborů: elektrotechnika, elektronika, energetika, automatizace, robotika, automobilová elektronika, měření regulace, zabezpečovací technika, osvětlení, radiokomunikace, telekomunikace. IT, internet, audiovideo.

7. Podnikatelským nápadem se rozumí podnikatelský plán v různé fázi rozpracování. Přihlášené nápady se zaměřují na vznik nového podnikání, nebo na výrobu určitého produktu a následný obchod. Žádný z přihlášených projektů nesmí být součástí již fungujícího podnikání, či zaběhlé výroby. Projekt může být ve fázi prototypu.

8. Všechny subjekty zapojeny do soutěže, které se dostanou do přímého styku s podnikatelskými nápady a podnikatelskými plány zaručují dohodou o mlčenlivosti ochranu duševního vlastnictví soutěžícího před zneužitím třetí stranou.

9. Projekty prochází 3 typy porot. Nejprve projekt ohodnotí team portálu BUSYMAN.CZ. Projekty, které budou kladně ohodnoceny, následně projdou rukama odborné poroty, která se skládá z odborníků z technických univerzit ČR. Odborná porota ohodnotí projekty na základě technických parametrů a proveditelnosti. Poslední hodnocení projektu tvoří porota, která se skládá ze známých českých podnikatelů, ekonomů a investorů. Ti podnikatelské nápady ocení na základě mnoha kritérií: proveditelnost, kreativita, návratnost, reálnost finanční kalkulace, konkurence na trhu, kvalita rozpracování podnikatelského plánu. V rámci hodnocení zároveň i jednotlivé projekty okomentují. Na základě výsledků bude vyhlášen výherce soutěže. Výsledky soutěže nelze soudně napadnout, ani se proti výsledům poroty odvolat. Výherci bude následně na jeho žádost umožněno s investory diskutovat nad případnou spoluprácí na realizací projektu. Podmínky a rozsah spolupráce závisí na následných jednáních výherce a investorů.

10. Výherci bude následně na jeho žádost umožněno s investory diskutovat nad případnou spoluprácí a realizací projektu. Podmínky a rozsah spolupráce závisí na následných jednáních výherce a investorů.

11. Předání hodnotných cen od partnerů soutěže proběhne v rámci vyhlášení soutěže ZLATÝ AMPER na veletrhu AMPER 2011 v Brně – 29. 3. 2011. ceny nelze právně vymáhat.

12. Organizátor si vyhrazuje právo na zrušení soutěže, na změnu podmínek a časového harmonogramu.

 

13. Záštita: Sdružení podnikatelů a živnostníků ČR

Publikace v oboru energetiky, strojírenství a stavebnictví k prodeji
 

NEJčtenější souvisejicí články (v posledních 30-ti dnech)

Energetici zvolili nejlepším fyzikářem pedagoga z Českých Budějovic. Získal titul ČEZ Ámos a exkurzi pro celou svou tříduEnergetici zvolili nejlepším fyzikářem pedagoga z Českých Budějovic. Získal titul ČEZ Ámos a exkurzi pro celou svou třídu (67x)
O tomto víkendu byla v Praze završena anketa Zlatý Ámos 2014, která již dvacet let volí a oceňuje nejoblíbenější pedagog...
Michal Enžl: Do energetiky se tlačí i firmy, které nemají s tímto oborem žádné zkušenosti (62x)
Do energetiky se tlačí i firmy, které nemají s tímto oborem žádné zkušenosti. I na toto téma hovořili s Michalem Enžlem ...
Svařování komponent jaderných elektráren (48x)
Jaderná energetika zastupuje významné místo ve výrobě a distribuci elektrické energie v České republice. Technologické s...