Nacházíte se:  Úvod    Spalovny    Konference Spalovny komunálního odpadu se blíží!

Konference Spalovny komunálního odpadu se blíží!

Publikováno: 10.3.2010
Rubrika: Spalovny

Mílovými kroky se blíží zahájení odborné mezinárodní konference Spalovny (komunálního) odpadu 2010 neboli Waste to Energy in the CR 2010. Pořádající AF Power agency, a.s., potvrdila řadu zajímavých přednášek a hostů ze zahraničí. Konference se bude konat 25. března 2010 v Konferenčním centru TOWER (Hvězdova 1716/2b, Praha 4 - Pankrác). Zájemci o účast nebo partnerství akce, mohou ještě kontaktovat manažera konference Norberta Tušu (norbert.tusa@afpower.cz mobil: +420 775 337 900).

V konferenčním centru TOWER (jedná se o zcela nové centrum na Pankráci u stanice metra, konkrétně ve 27. poschodí nejvyšší kancelářské budovy ČR - 109 m), se naskytne nejen jedinečný výhled na Prahu, ale především budete mít možnost seznámit se s tím nejnovějším, co se v oblasti nakládání s odpady v ČR, ale i v Evropě, děje.

PROGRAM - 25. březen

8.30 registrace
9.00 zahájení konference

1. LEGISLATIVA, POTENCIÁLNÍ PROJEKTY, ...

2. EKONOMIKA, PROVOZ, STUDIE PROVEDITELNOSTI, FINANCOVÁNÍ, ...

3. TECHNOLOGIE

17.30 závěr konference
18.00 - 22.00 pozvánka na sklenku vína

Bližší informace najdete na http://spalovny.afpconference.com/.

Publikace v oboru energetiky, strojírenství a stavebnictví k prodeji
 

Autor


NEJčtenější souvisejicí články (v posledních 30-ti dnech)

Význam metod verifikace a validace výsledků z CFD analýz při výpočtech vibrací vyvolaných prouděním pro návrh zařízení na výměnu tepla (44x)
Vibrace vyvolané prouděním (flow-induced vibration) mohou způsobovat velké problémy u zařízení na výměnu tepla, jakými j...
Po zprovoznění spalovny by bylo možné odstavit některé neekologické provozy, kvalita ovzduší v MSK by se zlepšila,“Po zprovoznění spalovny by bylo možné odstavit některé neekologické provozy, kvalita ovzduší v MSK by se zlepšila,“ (41x)
uvedla v rozhovoru pro časopis All for Power Ing. Silvie Součková, členka představenstva KIC Odpady, a. s., a vedoucí od...
Účinné čištění žebrovaných trubek v EKO ve spalovně biomasy pomocí Šok-Pulz-Generátorů (SPG) firmy Explosion Power GmbHÚčinné čištění žebrovaných trubek v EKO ve spalovně biomasy pomocí Šok-Pulz-Generátorů (SPG) firmy Explosion Power GmbH (36x)
Explosion Power GmbH je Švýcarská firma, která vyvíjí, vyrábí, prodává a provádí údržbu Šok-Pulz-Generátorů po celém svě...