Nacházíte se:  Úvod    Aktuality    Lidé-Věci-Události    Konference Energetika a životní prostředí 2015 a Sraz absolventů k 60.

Konference Energetika a životní prostředí 2015 a Sraz absolventů k 60.

Publikováno: 20.7.2015
Rubrika: Lidé-Věci-Události

Vážení přátelé,

Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava, Katedra energetiky, pořádá ve dnech 9. až 11. září 2015 kongresovém centru Eroplán v Rožnově pod Radhoštěm již 19. ročník mezinárodní vědecké konference Energetika a životní prostředí 2015 (http://katedry.fs.vsb.cz/energetika/konference.php) a zároveň 11.9.2015 sraz absolventů katedry energetiky k 60. výročí založení katedry energetiky (http://katedry.fs.vsb.cz/energetika/konference.php#7). Sraz bude probíhat ve Světě Techniky, Dolní Oblasti Vítkovice.

Konference si klade za cíl sloužit jako fórum k výměně zkušeností, prezentaci výsledků výzkumné činnosti a praktických aplikací, navazování kontaktů pracovníků věnujících se výzkumné a odborné činnosti z vysokých škol i z technické praxe zejména v oblasti energetiky, diagnostiky a životního prostředí.

Dovolujeme si pozvat Vás i Vaše spolupracovníky k aktivní účasti na této konferenci.

Pro finanční zajištění nákladů na konferenci bychom Vás chtěli požádat o příspěvek s tím, že budeme respektovat Vámi navrženou formu (osobní prezentaci, propagační materiály, diskuzní večer, aj.).

Vaše společnost bude v tomto případě uvedena jako jeden ze sponzorů této mezinárodní akce. Předpokládáme, že účast na této konferenci umožní jednak prezentovat Vaší společnost, její vztah k uvedeným tématům jako je energetika a životní prostředí a dále získat poznatky z oblasti výzkumu a vývoje, které budou v rámci konference prezentovány a v neposlední řadě navázat další pracovní kontakty. Uvítám, pokud se obrátíte přímo na mě, nebo na kolegy z organizačního výboru, např. Ing. Tomáše Výtiska, Ph.D. (konference.kat361@vsb.cz)

Věřím, že 19. ročník konference Energetika a životní prostředí a s tím spojený Sraz absolventů katedry energetiky k 60. výroční založení katedry bude oboustranným přínosem, naváže na dosavadní spolupráci a otevře další možnosti naší vzájemné spolupráce.

S úctou

prof. Ing. Dagmar Juchelková, Ph.D.
vedoucí katedry energetiky a garant konference a srazu
Vysoká škola báňská – TU Ostrava, Fakulta strojní, Katedra energetiky
tel: 596 995 175, GSM: 602 501 243
e-mail: dagmar.juchelkova@vsb.cz

Publikace v oboru energetiky, strojírenství a stavebnictví k prodeji
 

Autor


NEJčtenější souvisejicí články (v posledních 30-ti dnech)

VI. Mezinárodní energetické regulační fórum (66x)
Další, tentokrát již VI. Mezinárodní energetické regulační fórum proběhne 25. března 2010 Grand Hotel Bohemia, Králodvor...
Kabex: Stánek se Shushi barem, anketa o Fukušimě (54x)
Bohumil Svoboda, ředitel divize Jaderná energetika firmy Kabex, přišel do TV studia na veletrhu Electron 2011 v Praze ří...
Michal Enžl: Do energetiky se tlačí i firmy, které nemají s tímto oborem žádné zkušenosti (53x)
Do energetiky se tlačí i firmy, které nemají s tímto oborem žádné zkušenosti. I na toto téma hovořili s Michalem Enžlem ...