Nacházíte se:  Úvod    Aktuality    Lidé-Věci-Události    Do funkce GŘ Kovosvit MAS se vrací Filip Winkelhofer

Do funkce GŘ Kovosvit MAS se vrací Filip Winkelhofer

Dnes, 19. 9. 2016, bylo oznámeno zaměstnancům i obchodním partnerům Kovosvit MAS, že do funkce generálního ředitele se vrací Filip Winkelhofer, MSc. BA. Spolu s ním přichází zpět do Kovosvit MAS i finanční ředitelka Ing. Jaroslava Chladová. Cílem tohoto kroku nového majitele podniku, společnosti INDUSTRY INNOVATION podnikatele Jaroslava Strnada, je personálně stabilizovat management podniku a obnovit důvěru dodavatelů, zaměstnanců a partnerů.

Klíčová slova: Kovosvit Mas

Generální ředitel Filip Winkelhofer působil ve funkci od března 2015 a rezignoval před šesti týdny při vstupu Nordic Investor s.r.o. Spolu s ním rezignovala i finanční ředitelka Jaroslava Chladová. Nyní po vstupu strategického investora INDUSTRY INNOVATION se do vedení Kovosvitu MAS oba vrací.

Stejně jako v jiných případech, kdy stabilizujeme podniky v problémech, kromě příchodu nových posil do managementu vyhledáváme osvědčené a důvěryhodné manažéry, kteří již v podniku působí nebo v minulosti působili a kteří mají důvěru zaměstnanců i obchodních partnerů,“ uvádí Jaroslav Strnad.

Mojí prioritou je udržet důvěru zákazníků a podnik stabilizovat. Problémy Kovosvitu nemají příčinu ve fungování samotného podniku a jsou řešitelné. Je mi ctí, že se z pozice generálního ředitele můžu realizovat strategii nového majitele vedoucí nejen k záchraně, ale časem i dalšímu růstu Kovosvitu,“ dodává Filip Winkelhofer.

Publikace v oboru energetiky, strojírenství a stavebnictví k prodeji
 

Autor

Související články


NEJčtenější souvisejicí články (v posledních 30-ti dnech)

Živě z MSV: Nakládání se sypkými materiály v těžkém průmyslu se specialistou firmy Labimex (585x)
O problematice sypkých materiálů v těžkém průmyslu jsme si v rámci MSV v Brně povídali s Janem Skřivánkem ze společnosti...
Firma UnionOcel slavila 15 let na českém trhuFirma UnionOcel slavila 15 let na českém trhu (67x)
Patnáct let na českém trhu oslavila společnost UnionOcel s.r.o. ve velkém stylu. Do areálu servisního a skladovacího cen...
„Nároky na jadernou energetiku jsou extrémní. Mnohdy ani jedna velká bedna dokumentace nestačí,“„Nároky na jadernou energetiku jsou extrémní. Mnohdy ani jedna velká bedna dokumentace nestačí,“ (64x)
uvedl v rozhovoru pro časopis All for Power Roman Baláž, obchodní ředitel MSA, a.s. Dolní Benešov. Pane řediteli, co do...