Nacházíte se:  Úvod    Aktuality    Lidé-Věci-Události    Do funkce GŘ Kovosvit MAS se vrací Filip Winkelhofer

Do funkce GŘ Kovosvit MAS se vrací Filip Winkelhofer

Dnes, 19. 9. 2016, bylo oznámeno zaměstnancům i obchodním partnerům Kovosvit MAS, že do funkce generálního ředitele se vrací Filip Winkelhofer, MSc. BA. Spolu s ním přichází zpět do Kovosvit MAS i finanční ředitelka Ing. Jaroslava Chladová. Cílem tohoto kroku nového majitele podniku, společnosti INDUSTRY INNOVATION podnikatele Jaroslava Strnada, je personálně stabilizovat management podniku a obnovit důvěru dodavatelů, zaměstnanců a partnerů.

Klíčová slova: Kovosvit Mas

Generální ředitel Filip Winkelhofer působil ve funkci od března 2015 a rezignoval před šesti týdny při vstupu Nordic Investor s.r.o. Spolu s ním rezignovala i finanční ředitelka Jaroslava Chladová. Nyní po vstupu strategického investora INDUSTRY INNOVATION se do vedení Kovosvitu MAS oba vrací.

Stejně jako v jiných případech, kdy stabilizujeme podniky v problémech, kromě příchodu nových posil do managementu vyhledáváme osvědčené a důvěryhodné manažéry, kteří již v podniku působí nebo v minulosti působili a kteří mají důvěru zaměstnanců i obchodních partnerů,“ uvádí Jaroslav Strnad.

Mojí prioritou je udržet důvěru zákazníků a podnik stabilizovat. Problémy Kovosvitu nemají příčinu ve fungování samotného podniku a jsou řešitelné. Je mi ctí, že se z pozice generálního ředitele můžu realizovat strategii nového majitele vedoucí nejen k záchraně, ale časem i dalšímu růstu Kovosvitu,“ dodává Filip Winkelhofer.

Publikace v oboru energetiky, strojírenství a stavebnictví k prodeji
 

Autor

Související články


NEJčtenější souvisejicí články (v posledních 30-ti dnech)

Energetici zvolili nejlepším fyzikářem pedagoga z Českých Budějovic. Získal titul ČEZ Ámos a exkurzi pro celou svou tříduEnergetici zvolili nejlepším fyzikářem pedagoga z Českých Budějovic. Získal titul ČEZ Ámos a exkurzi pro celou svou třídu (68x)
O tomto víkendu byla v Praze završena anketa Zlatý Ámos 2014, která již dvacet let volí a oceňuje nejoblíbenější pedagog...
Michal Enžl: Do energetiky se tlačí i firmy, které nemají s tímto oborem žádné zkušenosti (62x)
Do energetiky se tlačí i firmy, které nemají s tímto oborem žádné zkušenosti. I na toto téma hovořili s Michalem Enžlem ...
Systém pro omezení klenbování štěpky v zásobníku uhlí v Elektrárně HodonínSystém pro omezení klenbování štěpky v zásobníku uhlí v Elektrárně Hodonín (44x)
V roce 1997 byla v Elektrárně Hodonín dokončena výstavba dvou fluidních kotlů (každý o výkonu 170 t/h páry). Vzhledem ke...